Αλλαγή Μητρικής Laptop

Αλλαγή Μητρικής

Αλλαγή Μητρικής σε Laptop

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Το laptop δεν λειτουργεί λόγω ηλεκτρονικής ζημιάς στην μητρική.

Όταν στην μητρική κάρτα ενός laptop υφίσταται ηλεκτρονική ζημιά και επειδή σε αρκετές περιπτώσεις επισκευών στην μητρική (απ’ ότι έχει παρατηρηθεί κατά καιρούς από διάφορες εταιρίες) δεν επισκευάζεται πλήρως η βλάβη με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οι πελάτες ξανά το ίδιο πρόβλημα, η πιο σωστή λύση προκειμένου να επισκευαστεί σίγουρα το laptop σας είναι η αντικατάσταση της μητρικής με νέο ανταλλακτικό.

Μια λοιπόν, ηλεκτρονική επισκευή στη μητρική (ανάλογα πάντα την ζημιά) δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% επιτυχημένη, λόγω του ότι η μητρική πλακέτα δεν είναι μια απλή πλακέτα αλλά αντιθέτως εμπεριέχει πολλά και πολύπλοκα κυκλώματα με εξαρτήματα, ολοκληρωμένα και άλλα… όπου ακόμη και ο καλύτερος ηλεκτρονικός θα πρέπει να αφιερώσει πάρα πολλές ώρες/ημέρες για να τα μετρήσει όλα ένα προς ένα και να εγγυηθεί στον πελάτη ότι το laptop του επισκευάστηκε 100%.

Οι περισσότεροι βέβαια αποφεύγουν να αγοράσουν καινούρια-γνήσια μητρική κάρτα καθώς το κόστος για την αγορά της, ξεπερνάει συνήθως την αξία του ίδιου του laptop!… εκτός και αν επιλέξουν την αντικατάστασή της με άλλη καινούρια αλλά συμβατή (και όχι γνήσια) μητρική.

Σε κάθε περίπτωση η απόφασή είναι δική σας και θα πρέπει να επιλέξετε για το αν θα αγοράσετε ένα καινούριο ανταλλακτικό ή για το αν θα προβείτε σε ηλεκτρονική επισκευή με το ρίσκο να αντιμετωπίσετε ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την αντικατάσταση της μητρικής κάρτας του laptop σας με άλλη καινούρια γνήσια ή συμβατή και κοστίζει 30,00€. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ανταλλακτικού.

Για να μάθετε το κόστος μιας καινούριας μητρικής κάρτας για το laptop σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Προσφοράς Ανταλλακτικού και σε διάστημα (συνήθως) 1-3 εργάσιμων ημερών θα λάβετε την απάντησή μας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εφόσον διατίθεται άμεσα το ανταλλακτικό στην αποθήκη μας) προκειμένου να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση της μητρική πλακέτας στο laptop σας, καθώς επίσης και ο προληπτικός έλεγχος για να διαπιστώσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.