Διαφήμιση στο Facebook – (Facebook Ads)

Το Facebook είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Social Networks του διαδικτύου με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι -σε παγκόσμια κλίμακα- να έχουν ήδη δικτυωθεί μ’ αυτό!

Μέσω του Facebook μια επιχείρηση μπορεί να διευρύνει το κοινό της αυξάνοντας σημαντικά την δημοτικότητά της, τους υποψήφιους πελάτες της και κατ’ επέκταση τα έσοδά της. Για να γίνουν όμως όλα αυτά σωστά και με ουσιαστικά αποτελέσματα για την επιχείρηση, όλες οι προωθητικές ενέργειές της στο Facebook θα πρέπει να πραγματοποιούνται με στρατηγική και σύνεση.

Εμείς απ’ τη μεριά μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας! Είτε θέλετε περισσότερες πωλήσεις είτε θέλετε να προωθήσετε το brand σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σωστά και με αποτελέσματα.

Πρέπει να διαφημίζομαι στο Facebook αν έχω ιστοσελίδα;

Αν υποθέσουμε ότι το φυσικό σας κατάστημα στην πόλη σας έχει όλα τα καλά ως κτήριο, δηλ. είναι μεγάλο και καλοσχεδιασμένο εξωτερικά και εσωτερικά, ακόμη και με αρκετό στοκ εμπόρευμα, αλλά βρίσκεται σε περιοχή όπου δεν κυκλοφορεί κόσμος, οι πιθανότητες να μπει στο κατάστημά σας κάποιος πελάτης -και πόσο μάλλον να αγοράσει και κάτι- είναι υπερβολικά χαμηλές. Η λύση στο πρόβλημα αυτό, είναι να διαφημίσετε με κάποιον αποτελεσματικό τρόπο το κατάστημά σας και να πείτε στον κόσμο ότι βρίσκεται σε εκείνο το σημείο, διαθέτει όλο αυτό το εμπόρευμα και ότι μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες του.

Κάπως έτσι λοιπόν λειτουργούν τα πράγματα και στο διαδίκτυο, μόνο που δεν απευθύνεστε μόνο στην πόλη σας αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο! Σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα, η ιστοσελίδα σας είναι σαν το φυσικό σας κατάστημα και η προώθησή της μέσω του Facebook μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητά της αλλά και να αυξήσετε σημαντικά τα κέρδη σας!

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία Facebook Ads που προσφέρετε;

Υπάρχουν διάφορες εργασίες που πρέπει να γίνουν για μια πετυχημένη προβολή στο Facebook και όλες πρέπει να γίνουν με μεθοδικότητα και πάντα βάση μιας καλής στρατηγικής. Ορισμένες από τις εργασίες αυτές, είναι οι παρακάτω:

  1. Μελέτη & προσδιορισμός κοινού & περιοχών στόχευσης.
  2. Μελέτη & ανάλυση των ανταγωνιστών.
  3. Δημιουργία, προώθηση & παρακολούθηση διαφημιστικής καμπάνιας.
  4. Συχνές κοινοποιήσεις άρθρων, ειδικών προσφορών, κλπ.
  5. Δημιουργία & επιμέλεια διαγωνισμών.

Αν θέλετε και εσείς να διαφημιστείτε σωστά και αποτελεσματικά μέσω του Facebook,
επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά.