Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη της CompuStar.gr

Τί είναι η υπηρεσία Α.Τ.Υ. (Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη) της CompuStar.gr;

Η υπηρεσία Α.Τ.Υ., είναι μία αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία μέσω της οποίας έχουμε την δυνατότητα να συνδεθούμε online στον Η/Υ σας (αφού φυσικά μας ενημερώσετε πρώτα τηλεφωνικώς), με σκοπό να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον Η/Υ σας την στιγμή που χρειάζεστε υποστήριξη.

Όση ώρα είμαστε συνδεδεμένοι στον Η/Υ σας για να επιλύσουμε το πρόβλημα, μπορείτε να παρακολουθείτε τις κινήσεις μας από την οθόνη σας.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία Α.Τ.Υ.;

Για να μπορέσουμε να συνδεθούμε στον Η/Υ σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε online υποστήριξη και βοήθεια, θα πρέπει φυσικά να είστε πελάτης της υπηρεσίας. Μπορείτε να προμηθευτείτε Κάρτες Προπληρωμένου Χρόνου της υπηρεσίας Α.Τ.Υ. με ένα κλικ εδώ.

Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να:

  • ..είστε συνδεδεμένοι στο Internet (Κατα προτίμηση ADSL γραμμή)
  • ..έχετε ήδη «κατεβάσει» στον Η/Υ σας το εκτελέσιμο αρχείο CompuStar Online Support.exe και αφού το «τρέξετε», να ελέγξετε αν εμφανίζεται στο πρόγραμμα η ένδειξη: Ready to connect (secure connection).
  • ..τηλεφωνήσετε στο +30. 22210 77396 και να μας πείτε το ID και το Password που σας εμφανίζει στην οθόνη.

Να σημειώσουμε επίσης, πως την ώρα της σύνδεσής μας στον Η/Υ σας, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω ειδικού ενσωματωμένου Chat Messenger. Έτσι δεν χρειάζεται να μένετε με το τηλέφωνο σας ανοιχτό και να χρεώνεστε χωρίς λόγο.

Τί ακριβώς προσφέρει η υπηρεσία Α.Τ.Υ της εταιρίας σας;

Πόσο ασφαλής είναι η υπηρεσία Α.Τ.Υ της εταιρίας σας;

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Α.Τ.Υ της εταιρίας σας;