Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων

Στην CompuStar.gr, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας υπεύθυνα και ποιοτικά, ενώ παράλληλα θέτουμε ως βασικό μας στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Μετά το πέρας της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, παραμένουμε δίπλα σας προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη!

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του διαδικτύου και επενδύουμε συνεχώς σε νέες υπηρεσίες και διαδικτυακά εργαλεία, τα οποία μας βοηθούν σημαντικά ώστε να εξυπηρετούμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων

Στην CompuStar.gr, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας υπεύθυνα και ποιοτικά, ενώ παράλληλα θέτουμε ως βασικό μας στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Μετά το πέρας της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, παραμένουμε δίπλα σας προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη!

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του διαδικτύου και επενδύουμε συνεχώς σε νέες υπηρεσίες και διαδικτυακά εργαλεία, τα οποία μας βοηθούν σημαντικά ώστε να εξυπηρετούμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Έτοιμα Πακέτα για Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων:

 • Χαρακτηριστικά
  & Υπηρεσίες

 • Πλατφόρμα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (CMS):Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδων σε WordPress.

  Το WordPress αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιλογή για την δημιουργία Ιστοσελίδων Επιχειρήσεων, Οργανισμών, Ειδησεογραφικών Portals, κλπ!

  Το WordPress αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές ανά τον κόσμο και βελτιώνεται με ταχύτατους ρυθμούς!
  Πλατφόρμα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (CMS):
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!Οι δυναμικές ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμένες σε WordPress, μπορούν να αναβαθμιστούν σε eShop με την εγκατάσταση του Plug-in WooCommerce!

  Σε όλα τα πακέτα που προσφέρουμε, το WooCommerce μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα και δωρεάν κατόπιν αιτήματός σας!

  Επίσης, η βασική ρύθμιση του eShop σας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από εμάς χωρίς επιπλέον κόστος.
  Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!
 • Μέγιστος αριθμός των σελίδων που σας δημιουργούμε:Είναι ο μέγιστος αριθμός των σελίδων που μπορούν να δημιουργηθούν στην ιστοσελίδα σας από εμάς!Μέγιστος αριθμός των σελίδων που σας δημιουργούμε:
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!Είναι ο μέγιστος αριθμός των εικόνων & videos που μπορούμε να επεξεργαστούμε εμείς (αντί για εσάς) και έπειτα να τα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα σας. Αν υπάρξει η ανάγκη για επεξεργασία & ανάρτηση επιπλέον υλικού από εμάς, θα ισχύει επιπλέον κόστος, ανάλογο πάντα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο.Επεξεργασία & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!
 • Premium Εικόνες για χρήση στην ιστοσελίδα σας!Είναι ο μέγιστος αριθμός των Premium εικόνων που μπορούμε να σας παρέχουμε για νόμιμη χρήση και προβολή τους στην ιστοσελίδα σας.

  Τι είναι οι Premium εικόνες;
  Με τον όρο: “Premium εικόνες”, εννοούμε τις εικόνες ή/και γραφικά που έχουν δημιουργηθεί από συνεργάτες μας με σκοπό την χρήση τους σε ιστοσελίδες των πελατών μας. Κάθε Premium εικόνα διαθέτει την δική της άδεια χρήσης και εμείς σας την παρέχουμε δωρεάν στα πλαίσια της συνεργασίας μας.
  Premium Εικόνες για χρήση στην ιστοσελίδα σας!
 • Premium Theme & Design!Η ιστοσελίδα σας θα έχει Premium Σχεδιασμό για να είναι ανταγωνιστική στις απαιτήσεις της σημερινή εποχής!Premium Theme & Design!
 • Δυνατότητα Αυτόματης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!Η ιστοσελίδα σας θα μπορεί να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες της επιλογής σας μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων, όπως (πχ) το: Google Translate!Δυνατότητα Αυτόματης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!
 • Δυνατότητα Χειροκίνητης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!Η ιστοσελίδα σας θα μπορεί να μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες της επιλογής σας μέσω χειροκίνητης μετάφρασης από εσάς, προκειμένου τα κείμενα να είναι 100% ορθά γραμματικά και συντακτικά!

  Στο πακέτο Dynamic Extra γίνεται εγκατάσταση & ρύθμιση δωρεάν επεκτάσεων (Free Plug-ins) με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταφραστεί περίπου το 80% του WordPress και περίπου το 60% του WooCommerce.

  Στα πακέτα Dynamic Pro & Dynamic Platinum γίνεται εγκατάσταση & ρύθμιση πληρωμένων επεκτάσεων (Premium Plug-ins) με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταφραστεί περίπου το 99% του WordPress και του WooCommerce!
  Δυνατότητα Χειροκίνητης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!
 • 100% Responsive Design!Η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους οθονών των συσκευών (PC, Tablets, Smartphones, κλπ) ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από περισσότερους πιθανούς πελάτες σας!100% Responsive Design!
 • Slider Αρχικής Σελίδας!Εφόσον το επιθυμείτε, δημιουργούμε ένα (1) Slider και το αναρτούμε στην Αρχική Σελίδα της ιστοσελίδα σας!Slider Αρχικής Σελίδας!
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!Είναι ο μέγιστος αριθμός των επιπλέον Sliders που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα σας.

  Δώστε περισσότερο στυλ στην ιστοσελίδα σας με μοναδικά και διαφορετικά Sliders σε διάφορες σελίδες της ιστοσελίδας σας, παρουσιάζοντας πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!
  Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!
 • Δημιουργία Media Galleries!Είναι ο μέγιστος αριθμός των Photo & Video Galleries που μπορούν να δημιουργηθούν και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα σας, από εμάς!Δημιουργία Media Galleries!
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!Είναι ο μέγιστος αριθμός των εξειδικευμένων φορμών (πχ: φόρμες για online παραγγελίες υπηρεσιών & προϊόντων, φόρμα feedback, κλπ) που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας!Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!Εφόσον το επιθυμείτε θα μπορεί να υπάρχει στην ιστοσελίδα σας ένα πλαίσιο αναζήτησης, για να μπορούν οι χρήστες να αναζητούν (εντός της ιστοσελίδας σας) τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας,... με την απλή πληκτρολόγηση λέξεων-κλειδιών!Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!
 • Ασφάλεια σε επίπεδο πλατφόρμας (CMS)!Εφαρμόζουμε Τεχνικές Ασφαλείας προκειμένου να βελτιστοποιηθεί σημαντικά το επίπεδο ασφαλείας της ιστοσελίδας σας.Ασφάλεια σε επίπεδο πλατφόρμας (CMS)!
 • Κουμπιά Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Buttons)!Η ιστοσελίδα σας θα μπορεί να διαθέτει Social Buttons, όπως: Facebook Like & Share button, Twitter Follow button, Button γενικής κοινοποίησης, Button για Αποστολή μέσω email, κλπ).

  Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες σας θα μπορούν να κοινοποιούν στα Social Networks τους τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τα νέα και τις προσφορές σας!
  Κουμπιά Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Buttons)!
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!Η ιστοσελίδα σας θα διαθέτει ένα απλό στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης, από το οποίο θα μπορείτε να τροποποιείτε οτιδήποτε σχεδόν θέλετε χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε σε WordPress, δεν είναι κλειδωμένες ως προς την εγκατάσταση Themes & Plug-ins από τον χρήστη, όπως κάνουν άλλες εταιρίες.

  Ως πελάτης μας, θα έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε επιπλέον Plug-ins προκειμένου να επεκτείνετε τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας ή ακόμα και να αλλάξετε το Theme αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή της.
  Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:Δημιουργούμε τις επιθυμητές Social Pages (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, κλπ) και τις συνδέουμε με την ιστοσελίδα σας!

  Ο σχεδιασμός των απαραίτητων γραφικών και η γενικότερη επιμέλεια των Social Pages, συμπεριλαμβάνονται και αυτά στην εργασία μας.
  Δημιουργία & Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:
 • Facebook Messenger Chat Button!Ενσωματώνουμε στην ιστοσελίδα σας το Messenger Chat Button, από το οποίο θα μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να στέλνουν άμεσα μηνύματα στην σελίδα σας στο Facebook!Facebook Messenger Chat Button!
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!Εγκαθιστούμε & Ρυθμίζουμε στην ιστοσελίδα σας χρήσιμα Social Tools, όπως: Facebook Like Box, Twitter Box με τα τελευταία σας tweets, κλπ με σκοπό την αύξηση των αλληλεπιδράσεων των επισκεπτών σας!Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!
 • Δημιουργία Google Account για υπηρεσίες της Google!Δημιουργούμε ένα Google Account για να σας παρέχουμε υπηρεσίες από την Google, όπως: Analytics, My Business, My Maps/ Maps, reCaptcha, Search Console, YouTube Channel, Ads, κλπ.Δημιουργία Google Account για υπηρεσίες της Google!
 • Βασική βελτίωση αποτελεσμάτων στη Google!Εφαρμόζουμε βασικές τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) με σκοπό την βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας σας στη Google!Βασική βελτίωση αποτελεσμάτων στη Google!
 • Βασικές τεχνικές βελτίωσης φόρτωσης της ιστοσελίδας!Εφαρμόζουμε βασικές τεχνικές βελτίωσης της ταχύτητας φόρτωσης (Cache System, PHP Optimization, Images Optimization, κλπ) με σκοπό την γρηγορότερη φόρτωση της ιστοσελίδας σας στους επισκέπτες της!Βασικές τεχνικές βελτίωσης φόρτωσης της ιστοσελίδας!
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Συστήματος Newsletter!Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε στην ιστοσελίδα σας ένα απλό και εύχρηστο σύστημα newsletter για να μένετε πάντα σε επαφή με τους πελάτες σας!Εγκατάσταση & Ρύθμιση Συστήματος Newsletter!
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Λογότυπου Επιχείρησης!Αν δεν έχετε λογότυπο ή θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό σας λογότυπο με ένα νέο και πιο εντυπωσιακό, τότε εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τη δημιουργία και τη σωστή τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα σας!Δημιουργία & Επιμέλεια Λογότυπου Επιχείρησης!
 • Hard coding αλλαγές στο Theme της ιστοσελίδας!Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές που παρέχει το Premium Theme & τα Plug-ins της ιστοσελίδας σας για την επιμέλεια του τελικού σχεδιαστικού, μπορούμε με επιπλέον κώδικα να φτιάξουμε αυτό που θέλετε!Hard coding αλλαγές στο Theme της ιστοσελίδας!
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!Με κάθε δυναμική ιστοσελίδα σας κάνουμε δώρο την κατοχύρωση ενός (1) Domain Name (.gr) της επιλογής σας για τα πρώτα 2 έτη! Επίσης, αν διαθέτετε ήδη κάποιο domain (.gr) μπορούμε να σας το ανανεώσουμε δωρεάν για επιπλέον 2 έτη, αρκεί η διαχείρισή του να μεταφερθεί σε εμάς.Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!Με κάθε δυναμική ιστοσελίδα σας κάνουμε δώρο την φιλοξενία της σε δικό μας server, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε)!Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!Σας κάνουμε δώρο ένα συμβόλαιο συντήρησης της ιστοσελίδας σας, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε)!

  Το συμβόλαιο συντήρησης περιλαμβάνει την συνεχόμενη ενημέρωση του WordPress & WooCommerce, του Premium Theme και όλων των Plug-ins καθώς επίσης και την εφαρμογή/εγκατάσταση Ενημερώσεων Ασφαλείας όποτε και εφόσον απαιτηθεί να εφαρμοστούν. Καθ' αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την συνεχόμενη και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας καθώς επίσης βελτιώνουμε διαρκώς και το επίπεδο ασφαλείας της.
  Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!Για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενείται σε δικό μας server, προσφέρουμε δωρεάν ένα Shared SSL Certificate!

  Έτσι, εσείς θα μπορείτε να προσφέρετε κρυπτογραφημένες συνδέσεις στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας αυξάνοντας και την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρία σας, ενώ παράλληλα θα βελτιωθούν και τα οργανικά αποτελέσματα του site σας στην Google!
  Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!Με κάθε Δυναμική Ιστοσελίδα σας προσφέρουμε Δωρεάν Online Εκπαίδευση, με σκοπό να μάθετε το πως θα μπορείτε να διαχειρίζεστε και μόνοι σας την ιστοσελίδα σας!Δωρεάν Online Εκπαίδευση!
 • Τεχν. Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, Email, Chat & Skype!Σας παρέχουμε Άμεση Τεχνική Υποστήριξη με σειρά προτεραιότητας και πάντα στις καλύτερες τιμές!

  Αναθέστε μας εργασίες τροποποίησης της ιστοσελίδας σας ή επεξεργασίας και ανάρτησης υλικού (φωτογραφίες, κείμενα, κλπ) και ασχοληθείτε αποκλειστικά με την δουλειά σας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τεχνική υποστήριξη για βασικές εργασίες (πχ: δημιουργία email accounts, ορισμός dns εγγραφών τομέα, κλπ) πραγματοποιούνται δωρεάν.
  Τεχν. Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, Email, Chat & Skype!
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:Έκπτωση για προεξόφληση:
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:
 • Dynamic Basic

 • μόνο με..


  €790!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (CMS):WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Μέγιστος αριθμός των σελίδων που σας δημιουργούμε:έως 15 σελίδες
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!30 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Premium Εικόνες για χρήση στην ιστοσελίδα σας!yes
  έως 5 εικόνες
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δυνατότητα Αυτόματης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
 • Δυνατότητα Χειροκίνητης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!no
 • 100% Responsive Design!yes
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!έως 2 sliders
 • Δημιουργία Media Galleries!έως 2 galleries
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 5 φόρμες
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Ασφάλεια σε επίπεδο πλατφόρμας (CMS)!yes
 • Κουμπιά Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Buttons)!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:yes
  έως 3 Social Pages
 • Facebook Messenger Chat Button!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!no
 • Δημιουργία Google Account για υπηρεσίες της Google!no
 • Βασική βελτίωση αποτελεσμάτων στη Google!no
 • Βασικές τεχνικές βελτίωσης φόρτωσης της ιστοσελίδας!no
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Συστήματος Newsletter!no
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Λογότυπου Επιχείρησης!no
 • Hard coding αλλαγές στο Theme της ιστοσελίδας!no
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  Business Economy
  για 3 μήνες!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 3 μήνες!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 1 ώρα
 • Τεχν. Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, Email, Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:40,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 1 δόση
 • Dynamic Extra

 • μόνο με..


  €990!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (CMS):WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Μέγιστος αριθμός των σελίδων που σας δημιουργούμε:έως 30 σελίδες
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!70 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Premium Εικόνες για χρήση στην ιστοσελίδα σας!yes
  έως 20 εικόνες
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δυνατότητα Αυτόματης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
 • Δυνατότητα Χειροκίνητης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  με Free Plug-ins
 • 100% Responsive Design!yes
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!έως 5 sliders
 • Δημιουργία Media Galleries!έως 5 galleries
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 15 φόρμες
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Ασφάλεια σε επίπεδο πλατφόρμας (CMS)!yes
 • Κουμπιά Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Buttons)!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:yes
  έως 5 Social Pages
 • Facebook Messenger Chat Button!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!yes
 • Δημιουργία Google Account για υπηρεσίες της Google!yes
 • Βασική βελτίωση αποτελεσμάτων στη Google!yes
 • Βασικές τεχνικές βελτίωσης φόρτωσης της ιστοσελίδας!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Συστήματος Newsletter!no
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Λογότυπου Επιχείρησης!no
 • Hard coding αλλαγές στο Theme της ιστοσελίδας!no
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  Business Plus
  για 6 μήνες!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 6 μήνες!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 2 ώρες
 • Τεχν. Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, Email, Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:80,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 2 δόσεις
 • Dynamic Professional

 • μόνο με..


  €1490!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (CMS):WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Μέγιστος αριθμός των σελίδων που σας δημιουργούμε:έως 50 σελίδες
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!200 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Premium Εικόνες για χρήση στην ιστοσελίδα σας!yes
  έως 50 εικόνες
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δυνατότητα Αυτόματης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
 • Δυνατότητα Χειροκίνητης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  με Premium Plug-in
 • 100% Responsive Design!yes
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!έως 20 sliders
 • Δημιουργία Media Galleries!έως 20 galleries
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 40 φόρμες
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Ασφάλεια σε επίπεδο πλατφόρμας (CMS)!yes
 • Κουμπιά Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Buttons)!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:yes
  έως 7 Social Pages
 • Facebook Messenger Chat Button!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!yes
 • Δημιουργία Google Account για υπηρεσίες της Google!yes
 • Βασική βελτίωση αποτελεσμάτων στη Google!yes
 • Βασικές τεχνικές βελτίωσης φόρτωσης της ιστοσελίδας!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Συστήματος Newsletter!yes
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Λογότυπου Επιχείρησης!yes
 • Hard coding αλλαγές στο Theme της ιστοσελίδας!no
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  Business Pro
  για 9 μήνες!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 9 μήνες!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 3 ώρες
 • Τεχν. Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, Email, Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:150,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 3 δόσεις
 • Dynamic Platinum

 • μόνο με..


  €1990!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα Διαχείρισης Ιστοσελίδας (CMS):WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Μέγιστος αριθμός των σελίδων που σας δημιουργούμε:έως 100 σελίδες
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!400 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Premium Εικόνες για χρήση στην ιστοσελίδα σας!yes
  έως 100 εικόνες
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δυνατότητα Αυτόματης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
 • Δυνατότητα Χειροκίνητης Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  με Premium Plug-in
 • 100% Responsive Design!yes
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!έως 50 sliders
 • Δημιουργία Media Galleries!έως 50 galleries
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 100 φόρμες
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Ασφάλεια σε επίπεδο πλατφόρμας (CMS)!yes
 • Κουμπιά Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Buttons)!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:yes
  έως 9 Social Pages
 • Facebook Messenger Chat Button!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!yes
 • Δημιουργία Google Account για υπηρεσίες της Google!yes
 • Βασική βελτίωση αποτελεσμάτων στη Google!yes
 • Βασικές τεχνικές βελτίωσης φόρτωσης της ιστοσελίδας!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Συστήματος Newsletter!yes
 • Δημιουργία & Επιμέλεια Λογότυπου Επιχείρησης!yes
 • Hard coding αλλαγές στο Theme της ιστοσελίδας!yes
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  Business Platinum
  για 12 μήνες!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 12 μήνες!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 5 ώρες
 • Τεχν. Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, Email, Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:250,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 4 δόσεις

Έτοιμα Πακέτα για Κατασκευή
Δυναμικών Ιστοσελίδων:

 • Δείτε τα 4 έτοιμα πακέτα μας

  Σύρετε δεξιά ή αριστερά

  ◄ ►

 • Πλατφόρμα (CMS):
 • Αναβάθμιση σε WooCommerce!
 • Σελίδες που σας δημιουργούμε:
 • Επεξ. & Ανάρτηση Υλικού από εμάς!
 • Premium Εικόνες!
 • Premium Theme!
 • Αυτόματη Μετάφραση!
 • Χειροκίνητη Μετάφραση!
 • Responsive Design!
 • Home Slider!
 • Επιπλέον Sliders!
 • Media Galleries!
 • Εξειδ/νες Φόρμες Παραγγελιών!
 • Εσωτ. Αναζήτηση!
 • Τεχν. Ασφαλείας για το CMS!
 • Social Buttons!
 • Εύκολη Διαχείριση!
 • Εγκατάσταση Δυναμικών Plugins!
 • Επιμέλεια Σελίδων σε Social Networks:
 • Facebook Chat!
 • Social Tools!
 • Google Account!
 • Basic SEO Plan!
 • Cache System!
 • Newsletter!
 • Επιμέλεια Logo!
 • Hard Coding!
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 χρόνια!
 • Δωρεάν Φιλοξενία!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης!
 • Δωρεάν AutoSSL!
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!
 • Τεχν. Υποστήριξη!
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 • Έκπτωση για προεξόφληση:
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:
 • Dynamic Basic

 • μόνο με..


  €790!


  εφάπαξ

 • WordPress
 • yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • έως 15 σελίδες
 • 30 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • yes
  έως 5 εικόνες
 • yes
 • yes
 • no
 • yes
 • yes
 • έως 2 sliders
 • έως 2 galleries
 • yes
  έως 5 φόρμες
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
  έως 3 Social Pages
 • yes
 • no
 • no
 • no
 • no
 • no
 • no
 • no
 • yes
 • yes
  Business Economy
  για 3 μήνες!
 • yes
  για 3 μήνες!
 • yes
 • yes
  έως 1 ώρα
 • yes
 • 40,00€
 • 50% Προκαταβολή
  & έως 1 δόση
 • Dynamic Extra

 • μόνο με..


  €990!


  εφάπαξ

 • WordPress
 • yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • έως 30 σελίδες
 • 70 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • yes
  έως 20 εικόνες
 • yes
 • yes
 • yes
  με Free Plug-ins
 • yes
 • yes
 • έως 5 sliders
 • έως 5 galleries
 • yes
  έως 15 φόρμες
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
  έως 5 Social Pages
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • no
 • no
 • no
 • yes
 • yes
  Business Plus
  για 6 μήνες!
 • yes
  για 6 μήνες!
 • yes
 • yes
  έως 2 ώρες
 • yes
 • 80,00€
 • 50% Προκαταβολή
  & έως 2 δόσεις
 • Dynamic Professional

 • μόνο με..


  €1490!


  εφάπαξ

 • WordPress
 • yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • έως 50 σελίδες
 • 200 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • yes
  έως 50 εικόνες
 • yes
 • yes
 • yes
  με Premium Plug-in
 • yes
 • yes
 • έως 20 sliders
 • έως 20 galleries
 • yes
  έως 40 φόρμες
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
  έως 7 Social Pages
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • no
 • yes
 • yes
  Business Pro
  για 9 μήνες!
 • yes
  για 9 μήνες!
 • yes
 • yes
  έως 3 ώρες
 • yes
 • 150,00€
 • 50% Προκαταβολή
  & έως 3 δόσεις
 • Dynamic Platinum

 • μόνο με..


  €1990!


  εφάπαξ

 • WordPress
 • yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • έως 100 σελίδες
 • 400 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • yes
  έως 100 εικόνες
 • yes
 • yes
 • yes
  με Premium Plug-in
 • yes
 • yes
 • έως 50 sliders
 • έως 50 galleries
 • yes
  έως 100 φόρμες
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
  έως 9 Social Pages
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
 • yes
  Business Platinum
  για 12 μήνες!
 • yes
  για 12 μήνες!
 • yes
 • yes
  έως 5 ώρες
 • yes
 • 250,00€
 • 50% Προκαταβολή
  & έως 4 δόσεις

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές συμπ/νουν ΦΠΑ 24%.

Τρόποι πληρωμής:
1). Με προεξόφληση και έκπτωση έως 250€!
2). Με 50% προκαταβολή και έως 4 Άτοκες Δόσεις!