Κατασκευή Ιστοσελίδων από την CompuStar.gr

Στην CompuStar.gr, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας υπεύθυνα και οικονομικά, ενώ παράλληλα θέτουμε ως βασικό μας στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Μετά το πέρας της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη!

Πως ξεκινάμε;
Στην αρχή ορίζουμε ένα ραντεβού (είτε στο φυσικό μας κατάστημα στην Χαλκίδα, είτε τηλεφωνικώς, είτε διαδικτυακώς (πχ μέσω Skype)) ώστε να καταγράψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Στη συνέχεια και αφού έχουμε μελετήσει τα όσα συζητήθηκαν κατά το ραντεβού μας καθώς και τα όσα χρειάζονται (σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες εξελίξεις), προχωράμε στην δημιουργία ενός Demo site εντελώς δωρεάν* με σκοπό να σας παρουσιάσουμε την πρότασή μας. Εφόσον η δουλειά μας σας ικανοποιεί ώστε να αποτελέσει και την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε και επισήμως την συνεργασία μας, να ολοκληρώσουμε την κατασκευή της και έπειτα να την δημοσιεύσουμε στο διαδίκτυο.

*Το Demo site κατασκευάζεται δωρεάν από την εταιρία μας και στη συνέχεια μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Σε περίπτωση επιλογής Premium Theme, θα πρέπει να το προ-αγοράσετε.

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του διαδικτύου και επενδύουμε συνεχώς σε νέες υπηρεσίες και διαδικτυακά εργαλεία, τα οποία μας βοηθούν σημαντικά ώστε να εξυπηρετούμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Έτοιμα Πακέτα για Κατασκευή Ιστοσελίδων:

 • Χαρακτηριστικά
  & Υπηρεσίες

 • Πλατφόρμα (CMS) που χρησιμοποιείται:Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδων σε WordPress. Το WordPress, αποτελεί για εμάς την καλύτερη πλατφόρμα CMS (Content Management System) καθώς αποκτά συνεχώς περισσότερους υποστηρικτές ανά τον κόσμο και βελτιώνεται με ταχύτατους ρυθμούς!Πλατφόρμα (CMS) που χρησιμοποιείται:
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!Οι δυναμικές ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμένες σε WordPress, μπορούν να αναβαθμιστούν σε eShop με την εγκατάσταση του Plug-in WooCommerce! Σε όλα τα πακέτα που προσφέρουμε, το WooCommerce μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα και δωρεάν κατόπιν αιτήματός σας! Στα πακέτα Extra, Professional & Platinum, η βασική ρύθμιση του eShop σας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από εμάς χωρίς επιπλέον κόστος.Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!
 • Σελίδες, Κατηγορίες & Link Buttons!Εϊναι ο αριθμός των σελίδων, των κατηγοριών & των link buttons που μπορούν να δημιουργηθούν στην ιστοσελίδα σας!Σελίδες, Κατηγορίες & Link Buttons!
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση υλικού από εμάς!Είναι ο μέγιστος αριθμός των εικόνων & videos που μπορούμε να επεξεργαστούμε εμείς (αντί για εσάς) και έπειτα να τα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα σας. Αν υπάρξει η ανάγκη για επεξεργασία & ανάρτηση επιπλέον υλικού από εμάς, θα ισχύει επιπλέον κόστος, ανάλογο πάντα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο.Επεξεργασία & Ανάρτηση υλικού από εμάς!
 • Δυνατότητα Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!Η ιστοσελίδα σας θα μπορεί να μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες της επιλογής σας, με αυτόματο τρόπο μέσω της Google! Επίσης τα πακέτα Professional & Platinum θα μπορούν να μεταφραστούν και με επαγγελματική/επιστημονική μετάφραση (που έχει διευθετηθεί από επαγγελματία μεταφραστή) καθώς περιλαμβάνουν ειδικά εργαλεία και είναι έτοιμα γι' αυτό.

  Σημείωση:
  Η επαγγελματική/επιστημονική μετάφραση δεν πραγματοποιείται από την CompuStar.gr.
  Δυνατότητα Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!
 • 100% Responsive Design!Η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους τύπους οθονών των συσκευών (PC, Tablets, Smartphones, κλπ) ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από περισσότερους πιθανούς πελάτες σας!100% Responsive Design!
 • Premium Theme & Design!Η ιστοσελίδα σας θα έχει Premium Σχεδιασμό για να είναι ανταγωνιστική στις απαιτήσεις της σημερινή εποχής!Premium Theme & Design!
 • Δημιουργία Σελίδων σε Social Media Networks!Δημιουργούμε τις κατάλληλες social pages σε Facebook, Twitter, Google+ & YouTube και τις συνδέουμε με την ιστοσελίδα σας!Δημιουργία Σελίδων σε Social Media Networks!
 • Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Analytics!Δημιουργούμε ένα λογαριασμό "Google Analytics" για την ιστοσελίδα σας και ενσωματώνουμε τον απαραίτητο κώδικα (script) για να παρακολουθείτε τα στατιστικά και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας!Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Analytics!
 • Στοιχεία/ Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης Google Maps!Στην σελίδα επικοινωνίας της ιστοσελίδας σας, θα μπορούν να αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία σας ή/και να υπάρχει και μία φόρμα επικοινωνίας ή/και να υπάρχει και ένας χάρτης που θα δείχνει το που βρίσκεται η επιχείρησή σας μέσω της υπηρεσίας Google Maps!Στοιχεία/ Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης Google Maps!
 • Δημιουργία Media Galleries!Είναι ο μέγιστος αριθμός των Photo & Video Galleries που μπορούν να δημιουργηθούν και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα σας, από εμάς!Δημιουργία Media Galleries!
 • Slider Αρχικής Σελίδας!Εφόσον το επιθυμείτε, δημιουργούμε ένα (1) Slider και το αναρτούμε στην Αρχική Σελίδα της ιστοσελίδα σας!Slider Αρχικής Σελίδας!
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!Δώστε περισσότερο στυλ στην ιστοσελίδα σας με μοναδικά και διαφορετικά Sliders σε διάφορες σελίδες της ιστοσελίδας σας, παρουσιάζοντας πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας! Ο αριθμός που αναγράφεται, είναι ο μέγιστος αριθμός των επιπλέον Sliders που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα σας.Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!
 • Δημιουργία Σελίδας Feedback!Εφόσον το επιθυμείτε, δημιουργούμε την κατάλληλη σελίδα Feedback, ώστε να δώσετε την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να εκφέρουν την γνώμη αλλά και την κριτική τους για την επιχείρησή σας, της υπηρεσίες, τα προϊόντα σας, κλπ!Δημιουργία Σελίδας Feedback!
 • Δημιουργία Σελίδας RSS Feed!Εφόσον το επιθυμείτε, δημιουργούμε την κατάλληλη σελίδα RSS Feed, ώστε να δώσετε την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να γίνουν συνδρομητές των καναλιών RSS (με νέα, ειδήσεις, προσφορές, κ.α.) που ενδεχομένως να διαθέτετε στην ιστοσελίδα σας, λαμβάνοντας άμεσα στο e-mail τους ή/και μέσω bookmarks ό, τι νεότερο εσείς έχετε να τους πείτε-προσφέρετε! Κρατήστε την επαφή με τους πελάτες σας και βγείτε κερδισμένοι!Δημιουργία Σελίδας RSS Feed!
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!Με τα ειδικά εργαλεία που θα σας παρέχουμε για την διαχείριση της ιστοσελίδας σας, δεν χρειάζεται να διαθέτετε ειδικές γνώσεις προγραμματισμού ή/και κώδικα... απλά κάντε μερικά κλικ και φτιάξτε σχεδόν τα πάντα όπως εσείς θέλετε!Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!Εφόσον το επιθυμείτε θα μπορεί να υπάρχει στην ιστοσελίδα σας ένα πλαίσιο αναζήτησης, για να μπορούν οι χρήστες να αναζητούν (εντός της ιστοσελίδας σας) τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας,... με την απλή πληκτρολόγηση λέξεων-κλειδιών!Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!Εγκαταστήστε με λίγα μόνο κλικ τα plugin που επιθυμείτε (plugin για ορισμό δικαιωμάτων των μελών του site σας, plugin για την εξειδικευμένη τροποποίηση των σχεδίων-χρωμάτων του site σας, plugin για τον καιρό, ημερολόγιο, ειδήσεις, χρηματιστήριο, και χιλιάδες άλλα) και εξελίξτε τις δυνατότητες της ιστοσελίδας σας!Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!
 • OneTime Security Plan (αξίας 50€)!Εξοπλίζουμε την ιστοσελίδα σας με βασικά εργαλεία και τεχνικές ασφαλείας, με σκοπό την αύξηση της ασφάλειας της ιστοσελίδας σας από τυχόν επιθέσεις κακοπροαίρετων χρηστών & bots του διαδικτύου! Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα καθημερινής παρακολούθησης της ιστοσελίδας σας σε περίπτωση που βρίσκεστε εντός συμβολαίου υποστήριξης από την CompuStar.gr!OneTime Security Plan (αξίας 50€)!
 • OneTime S.E.O. Plan (αξίας 50€)!Εξοπλίζουμε την ιστοσελίδα σας με βασικά εργαλεία και τεχνικές S.E.O, έτσι ώστε να βελτιωθούν τα οργανικά αποτελέσματά της στην Google! Η υπηρεσία αυτή εφαρμόζεται μια (1) φορά κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και μπορεί να βελτιστοποιηθεί ακόμη περισσότερο με την ενεργοποίηση ενός συμβολαίου S.E.O. Internet Marketing από την CompuStar.gr!OneTime S.E.O. Plan (αξίας 50€)!
 • Premium S.E.O Dynamic Tools!Χρησιμοποιούμε περαιτέρω Premium S.E.O. Dynamic Tools, με σκοπό να σας ενημερώσουμε για το πως κινούνται οι Ανταγωνιστές σας, να βελτιστοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τα οργανικά αποτελέσματα της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (Bing, Google, Yahoo,..) κλπ!Premium S.E.O Dynamic Tools!
 • Social Buttons!Η ιστοσελίδα σας θα διαθέτει Social Buttons (Facebook Like/Share button, Twitter Follow button, Google Plus (+1) button, Button κοινοποίησης, Αποστολή μέσω email, κλπ) για να μπορούν οι επισκέπτες σας να αλληλεπιδρούν με αυτήν και να κοινοποιούν στα Social Networks τους τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τα νέα και τις προσφορές σας!Social Buttons!
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!Εγκαθιστούμε & Ρυθμίζουμε στην Ιστοσελίδα σας χρήσιμα Social Tools (Facebook Like Box, Twitter Box με τα τελευταία σας tweets, κλπ) που θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα σας να κρατηθεί ψηλά και στα Social Media Networks!Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!
 • Δωρεάν Εγκατάσταση Συστήματος Newsletter!Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε στην ιστοσελίδα σας ένα απλό και εύχρηστο σύστημα newsletter για να μένετε πάντα σε επαφή με τους πελάτες σας!Δωρεάν Εγκατάσταση Συστήματος Newsletter!
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!Είναι ο μέγιστος αριθμός των εξειδικευμένων φορμών (για online παραγγελίες) που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας! Δώστε την ευκαιρία στους πελάτες σας να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα (με την συμπλήρωση μόνο μίας φόρμας), τις υπηρεσίες/προϊόντα που προσφέρετε!Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!Με κάθε δυναμική ιστοσελίδα σας κάνουμε δώρο την κατοχύρωση ενός (1) Domain Name (.gr) της επιλογής σας για τα πρώτα 2 έτη! Επίσης, αν διαθέτετε ήδη κάποιο domain (.gr) μπορούμε να σας το ανανεώσουμε δωρεάν για επιπλέον 2 έτη, αρκεί η διαχείρισή του να μεταφερθεί σε εμάς.Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!Με κάθε δυναμική ιστοσελίδα σας κάνουμε δώρο την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε)!Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!Με κάθε δυναμική ιστοσελίδα σας κάνουμε δώρο ένα συμβόλαιο συντήρησης ιστοσελίδας σας, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε)! Το συμβόλαιο συντήρησης περιλαμβάνει την συνεχόμενη ενημέρωση του WordPress & WooCommerce, του Premium Theme και όλων των Plug-ins καθώς επίσης και την εφαρμογή/εγκατάσταση Ενημερώσεων Ασφαλείας όποτε και εφόσον απαιτηθεί. Καθ' αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την συνεχόμενη και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας καθώς επίσης βελτιώνουμε διαρκώς και το επίπεδο ασφαλείας της.Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!Για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενείται σε δικό μας server, προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ένα Shared SSL Certificate! Έτσι, εσείς θα μπορείτε να προσφέρετε κρυπτογραφημένες συνδέσεις στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας αυξάνοντας και την εμπιστοσύνη τους προς την εταιρία σας, ενώ παράλληλα θα βελτιωθούν και τα οργανικά αποτελέσματα του site σας στην Google!Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!
 • Διαφήμιση στο Facebook (αξίας 10€)!Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στο Facebook, ενώ παράλληλα σας κάνουμε δώρο την δημιουργία & διαχείριση της 1ης σας αυτής διαφημιστικής καμπάνιας, αξίας 37,20€!Διαφήμιση στο Facebook (αξίας 10€)!
 • Διαφήμιση στο Google AdWords (αξίας 25€)!Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στα διαφημιστικά αποτελέσματα της Google, ενώ παράλληλα σας κάνουμε δώρο την δημιουργία & διαχείριση της 1ης σας αυτής διαφημιστικής καμπάνιας, αξίας 37,20€!Διαφήμιση στο Google AdWords (αξίας 25€)!
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!Με κάθε Δυναμική Ιστοσελίδα σας προσφέρουμε Δωρεάν Online Εκπαίδευση, με σκοπό να μάθετε το πως θα μπορείτε να διαχειρίζεστε και μόνοι σας την ιστοσελίδα σας!Δωρεάν Online Εκπαίδευση!
 • Τεχνική Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, E-mail, Online Chat & Skype!Είμαστε κοντά σας για/έως και 14 ώρες την ημέρα (Δευτέρα - Κυριακή και αργίες, από τις 09.00 μέχρι και τις 23.00)!Τεχνική Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, E-mail, Online Chat & Skype!
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:Έκπτωση για προεξόφληση:
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:
 • Dynamic Basic

 • μόνο με..


  €490!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα (CMS) που χρησιμοποιείται:WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Μόνο εγκατάσταση
 • Σελίδες, Κατηγορίες & Link Buttons!yes Απεριόριστα
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση υλικού από εμάς!100 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Δυνατότητα Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  Αυτόματη
 • 100% Responsive Design!yes
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δημιουργία Σελίδων σε Social Media Networks!yes
 • Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Analytics!yes
 • Στοιχεία/ Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης Google Maps!yes
 • Δημιουργία Media Galleries!10
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!3
 • Δημιουργία Σελίδας Feedback!yes
 • Δημιουργία Σελίδας RSS Feed!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • OneTime Security Plan (αξίας 50€)!yes
 • OneTime S.E.O. Plan (αξίας 50€)!no
 • Premium S.E.O Dynamic Tools!no
 • Social Buttons!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!no
 • Δωρεάν Εγκατάσταση Συστήματος Newsletter!no
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 5 φόρμες
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 3 μήνες!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 3 μήνες!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Διαφήμιση στο Facebook (αξίας 10€)!no
 • Διαφήμιση στο Google AdWords (αξίας 25€)!no
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 1 ώρα
 • Τεχνική Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, E-mail, Online Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:20,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 2 δόσεις
 • Dynamic Extra

 • μόνο με..


  €690!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα (CMS) που χρησιμοποιείται:WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Σελίδες, Κατηγορίες & Link Buttons!yes Απεριόριστα
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση υλικού από εμάς!200 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Δυνατότητα Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  Αυτόματη
 • 100% Responsive Design!yes
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δημιουργία Σελίδων σε Social Media Networks!yes
 • Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Analytics!yes
 • Στοιχεία/ Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης Google Maps!yes
 • Δημιουργία Media Galleries!20
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!10
 • Δημιουργία Σελίδας Feedback!yes
 • Δημιουργία Σελίδας RSS Feed!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • OneTime Security Plan (αξίας 50€)!yes
 • OneTime S.E.O. Plan (αξίας 50€)!yes
 • Premium S.E.O Dynamic Tools!no
 • Social Buttons!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!yes
 • Δωρεάν Εγκατάσταση Συστήματος Newsletter!no
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 20 φόρμες
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 6 μήνες!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 6 μήνες!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Διαφήμιση στο Facebook (αξίας 10€)!yes
 • Διαφήμιση στο Google AdWords (αξίας 25€)!no
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 2 ώρες
 • Τεχνική Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, E-mail, Online Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:40,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 4 δόσεις
 • Dynamic Professional

 • μόνο με..


  €990!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα (CMS) που χρησιμοποιείται:WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Σελίδες, Κατηγορίες & Link Buttons!yes Απεριόριστα
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση υλικού από εμάς!300 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Δυνατότητα Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  Αυτόματη & Επαγγελματική
 • 100% Responsive Design!yes
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δημιουργία Σελίδων σε Social Media Networks!yes
 • Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Analytics!yes
 • Στοιχεία/ Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης Google Maps!yes
 • Δημιουργία Media Galleries!30
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!20
 • Δημιουργία Σελίδας Feedback!yes
 • Δημιουργία Σελίδας RSS Feed!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • OneTime Security Plan (αξίας 50€)!yes
 • OneTime S.E.O. Plan (αξίας 50€)!yes
 • Premium S.E.O Dynamic Tools!no
 • Social Buttons!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!yes
 • Δωρεάν Εγκατάσταση Συστήματος Newsletter!yes
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 40 φόρμες
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 1 έτος!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 1 έτος!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Διαφήμιση στο Facebook (αξίας 10€)!yes
 • Διαφήμιση στο Google AdWords (αξίας 25€)!yes
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 3 ώρες
 • Τεχνική Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, E-mail, Online Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:60,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 6 δόσεις
 • Dynamic Platinum

 • μόνο με..


  €1490!


  εφάπαξ

 • Πλατφόρμα (CMS) που χρησιμοποιείται:WordPress
 • Δυνατότητα Αναβάθμισης σε eShop (WooCommerce)!yes
  Εγκατάσταση & Βασική Ρύθμιση
 • Σελίδες, Κατηγορίες & Link Buttons!yes Απεριόριστα
 • Επεξεργασία & Ανάρτηση υλικού από εμάς!500 φωτογραφίες
  ή/και videos
 • Δυνατότητα Μετάφρασης της Ιστοσελίδας σας!yes
  Αυτόματη & Επαγγελματική
 • 100% Responsive Design!yes
 • Premium Theme & Design!yes
 • Δημιουργία Σελίδων σε Social Media Networks!yes
 • Δημιουργία Λογαριασμού στο Google Analytics!yes
 • Στοιχεία/ Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης Google Maps!yes
 • Δημιουργία Media Galleries!50
 • Slider Αρχικής Σελίδας!yes
 • Επιπλέον Sliders για τις υπόλοιπες σελίδες!50
 • Δημιουργία Σελίδας Feedback!yes
 • Δημιουργία Σελίδας RSS Feed!yes
 • Εύκολη Διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εσάς!yes
 • Εσωτερική Αναζήτηση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών!yes
 • Δυνατότητα Εγκατάστασης Δυναμικών Plugins!yes
 • OneTime Security Plan (αξίας 50€)!yes
 • OneTime S.E.O. Plan (αξίας 50€)!yes
 • Premium S.E.O Dynamic Tools!yes
  για 1 μήνα!
 • Social Buttons!yes
 • Εγκατάσταση & Ρύθμιση Εργαλείων Social!yes
 • Δωρεάν Εγκατάσταση Συστήματος Newsletter!yes
 • Δημιουργία Εξειδικευμένων Φορμών Παραγγελιών!yes
  έως 100 φόρμες
 • Δωρεάν Domain (.gr) για 2 έτη (αξίας 22,32€)!yes
 • Δωρεάν Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 2 έτη!
 • Δωρεάν Συμβόλαιο Συντήρησης της Ιστοσελίδας σας!yes
  για 2 έτη!
 • Δωρεάν Shared SSL Πιστοποιητικό!yes
 • Διαφήμιση στο Facebook (αξίας 10€)!yes
 • Διαφήμιση στο Google AdWords (αξίας 25€)!yes
 • Δωρεάν Online Εκπαίδευση!yes
  έως 5 ώρες
 • Τεχνική Υποστήριξη μέσω Τηλεφώνου, E-mail, Online Chat & Skype!yes
 • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Έκπτωση για προεξόφληση:90,00€
 • Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις:50% Προκαταβολή
  & έως 6 δόσεις
Όλες οι αναγραφόμενες τιμές συμπ/νουν ΦΠΑ 24%.
Τρόποι πληρωμής:
1). Με προεξόφληση και έκπτωση έως 90€!
2). Με 50% προκαταβολή και έως 6 Άτοκες Δόσεις!