Η CompuStar.gr συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες, καταστήματα & επαγγελματίες πληροφορικής σε Ελλάδα, Κύπρο & εξωτερικό, προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα πληροφορικής, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι συνεργάτες μας χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:

 • Προμηθευτές χονδρικής (Εταιρίες πληροφορικής).
 • Καταστήματα & επαγγελματίες πληροφορικής, τοπικά καταστήματα επώνυμων αλυσίδων, τυπογραφικά κέντρα και γραφίστες.
 • Affiliate partners.

Στην CompuStar.gr, είμαστε πρόθυμοι να μιλήσουμε με εταιρίες που αφουγκράζονται τα προβλήματα της σημερινής εποχής και έχουν να προτείνουν στους μελλοντικούς-υποψήφιους συνεργάτες τους ρεαλιστικές προτάσεις συνεργασίας.

Αν είστε εταιρία πληροφορικής που ασχολείται σε έναν από τους παρακάτω τομείς:…

 • Υπηρεσίες Data Center
 • Υπηρεσίες Διαδικτυακού Marketing
 • Χονδρικό εμπόριο ειδών πληροφορικής
 • Επαγγελματικές λύσεις επισκευής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

…και πιστεύετε ότι μπορείτε να μας παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες ή/και προϊόντα πληροφορικής σε ανταγωνιστικές τιμές, προτείνοντάς μας ένα συγκεκριμένο, διαφανή και (ουσιαστικά) λειτουργικό πλάνο συνεργασίας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2221077396 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να μας στείλετε εγγράφως την πρότασή σας μέσω email στο support@compustar.gr.

Η CompuStar.gr συνεργάζεται με καταστήματα και επαγγελματίες πληροφορικής σε Ελλάδα, Κύπρο & Εξωτερικό, με 2 τρόπους:

1). Γίνετε Μεταπωλητής μας!

Μπορείτε να γίνετε Μεταπωλητής των υπηρεσιών & προϊόντων μας και να προσφέρετε στους πελάτες σας ακόμη περισσότερα! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα σας παρέχουμε ολοένα και περισσότερα προνόμια, εκπτώσεις, κλπ όσο η συνεργασία μας διευρύνεται!

2). Προσφέρετε στους πελάτες σας ακόμη περισσότερα!

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορούμε να φτιάξουμε μαζί ένα πλάνο συνεργασίας μοναδικό για εσάς, προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες στους πελάτες σας χωρίς εμείς να φαινόμαστε πουθενά.

Δείτε παρακάτω μια συνοπτική λίστα με το τι μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Κατασκευή/ Προώθηση/ Υποστήριξη Ιστοσελίδων (WordPress, WooCommerce, OpenCart & Static)
 • Διάθεση/ Υποστήριξη WebServers & Reseller Plans (για web hosting)
 • Διαγνωστικός Έλεγχος/ Εξειδικευμένες Επισκευές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Σταθερών & Laptops)
 • Τεχνική Υποστήριξη (Τηλεφωνικώς, Online, μέσω Email & Skype)

Η CompuStar.gr δεν θα φαίνεται πουθενά και σε κανέναν πελάτη σας, εκτός και αν μας το ζητήσετε εσείς. Βασικός σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε πάντα ποιοτικές υπηρεσίες όπου στους δικούς σας πελάτες θα φαίνεται ότι τις παρέχετε εσείς εξ’ ολοκλήρου!

Ο κάθε συνεργάτης μας αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή περίπτωση και εμείς απ’ την μεριά μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούμε τις ανάγκες αλλά και τις προτάσεις σας, προκειμένου να διατηρούμε μακροχρόνιες και υγιείς σχέσεις συνεργασίας.

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να ενταχθείτε στο δίκτυο των συνεργατών μας και να προσφέρετε στους πελάτες σας περισσότερες ποιοτικές & ανταγωνιστικές υπηρεσίες, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2221077396 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να μας στείλετε μέσω email στο support@compustar.gr το αίτημα για το ενδιαφέρον σας.

Στην CompuStar.gr έχουμε δημιουργήσει ένα Δυναμικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης (Affiliate Dynamic Program) για όσους προωθούν σε τρίτους τις υπηρεσίες διαδικτύου που προσφέρουμε εμείς και προκύπτει πώληση. Γιατί το ονομάζουμε Δυναμικό; Γιατί πολύ απλά όταν ο πελάτης που θα στείλετε σε εμάς, αγοράσει μια συνδρομητική υπηρεσία (πχ: web hosting), κάθε φορά που θα την ανανεώνει στο μέλλον εμείς θα σας ανταμείβουμε ξανά! Έτσι λοιπόν, όσους περισσότερους πελάτες μας στέλνετε εσείς, τόσο περισσότερο θα σας ανταμείβουμε και εμείς!

Δείτε παρακάτω μια ενδεικτική λίστα με το τι μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Πίστωση* μέχρι και 15% για πώληση/ανανέωση Πλάνων Φιλοξενίας (στην Ελλάδα)
 • Πίστωση* μέχρι και 50€ (εφάπαξ) για Κατασκευή ή Προώθηση ή Υποστήριξη Ιστοσελίδας
 • Πίστωση* μέχρι και 10% για πώληση/ανανέωση Πλάνων OpenCart eShop

*Από κάθε ολοκληρωμένη πώληση η προμήθεια του Affiliate χρήστη της Εταιρείας θα έχει την μορφή της πίστωσης. Η Εταιρεία δεν θα καταβάλει πληρωμές (πχ μέσω τραπέζης ή με μετρητά) στον Affiliate σε καμία περίπτωση. Ο Affiliate της Εταιρείας θα μπορεί να χρησιμοποιεί το συνολικό πιστωτικό του υπόλοιπο (ως έκπτωση) σε υπηρεσίες της Εταιρείας για μελλοντικές του παραγγελίες.

Προκειμένου να συμμετέχετε στο πρόγραμμα ανταμοιβών, θα πρέπει πρώτα να έχετε εγγραφεί ως μέλος του προγράμματος.