Αλλαγή CPU Fan σε Laptop

Αλλαγή CPU Fan

Αλλαγή CPU Fan σε Laptop

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Έχουν σπάσει τα πτερύγια του CPU Fan του laptop σας.
  • Το CPU Fan του laptop σας έχει σοβαρή βλάβη στον άξονα.
  • Το CPU Fan του laptop σας κάνει θόρυβο και δεν λειτουργεί σωστά ή/και καθόλου.

Το CPU Fan του laptop σας (ανεμιστήρας του επεξεργαστή) είναι ένα από τα πιο βασικά εξαρτήματα του laptop καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ψύξη της CPU αλλά κατ’ επέκταση και όλου του μηχανήματος.

Με την πάροδο του χρόνου είναι πολύ πιθανό το CPU Fan να παρουσιάσει πρόβλημα στον άξονά του (κυρίως από σκόνη, υγρασία και άλλα μικροσκοπικά “σκουπιδάκια”) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυρίζει τις απαιτούμενες στροφές ανά λεπτό που ορίζει ο κατασκευαστής και να υπολειτουργεί. Άλλες φορές πάλι μπορεί να κάνει αρκετό και ενοχλητικό θόρυβο κατά την λειτουργία του, είτε λόγω της υπερβολικής σκόνης που έχει συσσωρευτεί στην έξοδο της ψύκτρας της CPU είτε λόγω σπασμένων πτερυγίων, κλπ.

Σε περιπτώσεις που το CPU Fan δεν επιδιορθώνεται με έναν ουσιαστικό καθαρισμό/συντήρηση του, τότε θα πρέπει να αλλαχθεί με άλλο καινούριο γνήσιο ή συμβατό, προκειμένου το laptop σας να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά και χωρίς περαιτέρω σοβαρά προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν, λόγω λειτουργίας του σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την αντικατάσταση του CPU Fan του laptop σας με άλλο καινούριο γνήσιο ή συμβατό και κοστίζει 30,00€. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ανταλλακτικού.

Για να μάθετε το κόστος του CPU Fan για το laptop σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Προσφοράς Ανταλλακτικού και σε διάστημα (συνήθως) 1-3 εργάσιμων ημερών θα λάβετε την απάντησή μας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 εργάσιμες ημέρες (εφόσον διατίθεται άμεσα το ανταλλακτικό στην αποθήκη μας) προκειμένου να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του CPU Fan στο laptop σας. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.