Ανάκτηση Δεδομένων Laptop

Ανάκτηση Δεδομένων

Ανάκτηση Δεδομένων

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Διαγράψατε κατά λάθος τα αρχεία σας ή κάνατε format.
  • Έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος του laptop σας.

Παρουσίασε πρόβλημα το λογισμικό του laptop σας και χάσατε ξαφνικά τα πολύτιμα αρχεία σας; Μήπως τα διαγράψατε κατά λάθος ή κάνατε format χωρίς να το θέλετε; Μην ανησυχείτε. Μπορούμε να ανακτήσουμε τα διαγραμμένα αρχεία σας με σχετικά χαμηλό κόστος, αρκεί όμως ο σκληρός σας δίσκος να μην φέρει σοβαρή μηχανική ή ηλεκτρονική ζημιά.

Σε περιπτώσεις τέτοιες, μπορούμε και πάλι να σας εξυπηρετήσουμε αλλά μόνο διαμέσου της εταιρίας Datalabs (Εταιρία Ανάκτησης Δεδομένων) όπου και συνεργαζόμαστε.

Αρχικά πραγματοποιείται εκτίμηση της ανάκτησης των δεδομένων σας και από την οποία θα προκύψει λίστα με τα αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν και σε τι ποσοστό λειτουργικότητας. Εφόσον δείτε την λίστα και συμφωνήσετε, προχωράμε στην ανάκτηση.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την ανάκτηση των διαγραμμένων δεδομένων από το laptop σας κοστίζει 50,00€ για συνολικό όγκο αρχείων μέχρι και 250Gb. Για περιπτώσεις που τα αρχεία σας καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο δίσκο από 250Gb, θα πρέπει να μιλήσουμε τηλεφωνικώς στο +30.2221077396.

Επίσης ισχύει επιπλέον χρέωση 15,00€, σε περίπτωση που απαιτείται η εξαγωγή του δίσκου και η οποία είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν ολικής αποσυναρμολόγησης (άνοιγμα) του laptop σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-5 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε και τον συνολικό όγκο των αρχείων σας. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.