Αφαίρεση Ιών από Υπολογιστή

Αφαίρεση Ιών

Αφαίρεση Ιών & Κακόβουλου Λογισμικού

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Ο υπολογιστής σας είναι αργός.
  • Κατά την περιήγησή σας στο Internet ανοίγουν παράθυρα μόνα τους.
  • Εμφανίζονται μηνύματα από “ψεύτικα” antivirus που σας ζητάνε να πληρώσετε χρήματα για να καθαρίσουν τον Η/Υ σας από ιούς και άλλα προβλήματα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις εφαρμογές του Η/Υ σας και η γενικότερη ταχύτητά του έχει μειωθεί δραματικά; Κάνετε περιήγηση στο Internet και σας ανοίγουν από μόνα τους διάφορα διαφημιστικά παράθυρα (πχ ότι κερδίσατε ένα iPhone, κτλ); Εμφανίζονται διαρκώς διάφορα μηνύματα από “ψεύτικα” antivirus προγράμματα τα οποία σας λένε ότι ανίχνευσαν στον υπολογιστή σας πολλά προβλήματα ή/και μολύνσεις και ότι για να τα αφαιρέσετε  όλα αυτά θα πρέπει να πληρώσετε χρήματα για την αγορά των “ψεύτικων” αυτών antivirus;

Μην ανησυχείτε! Μπορούμε να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά κάθε τύπου ιό (Trojan, Malware, Spyware, κλπ) και έπειτα να επαναφέρουμε τα αρχεία συστήματος των Windows & λοιπών προγραμμάτων αν έχουν υποστεί ζημιά.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την απολύμανση του υπολογιστή σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό κοστίζει 30,00€.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η απολύμανση;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η απολύμανση και η τυχόν επαναφορά/ επιδιόρθωση των αρχείων συστήματος των Windows. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.