Εγκατάσταση Windows σε Laptop

Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση Windows σε Laptop

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Έχουν πρόβλημα/τα τα Windows σας.
  • Θέλετε να εγκαταστήσετε μια παλιότερη ή νεότερη έκδοση των Windows.
  • Θέλετε να επαναφέρετε το laptop σας σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Μια λανθασμένη εγκατάσταση των Windows στο laptop σας, μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα μετέπειτα στα δεδομένα ή/και την εργασία σας. Γι’ αυτό λοιπόν, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο λογισμικό και δωρεάν εκδόσεις (ανοιχτού κώδικα) δοκιμασμένων εφαρμογών, μπορούμε με βεβαιότητα να εγγυηθούμε την ορθή λειτουργία του συστήματός σας.

Πριν από κάθε εγκατάσταση Windows σε κάθε laptop που επισκευάζουμε, φροντίζουμε κατ’ αρχάς να τηρούνται τα παρακάτω:

  • Θα πρέπει να διαθέτετε ή να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό των Windows.
  • Το hardware του laptop σας θα πρέπει να είναι 100% συμβατό με την έκδοση των Windows που επιθυμείτε να σας εγκαταστήσουμε.
  • Αν επιθυμείτε να επαναφέρουμε το laptop σας στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις του, θα πρέπει το Recovery Partition του να είναι λειτουργικό.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την εγκατάσταση Windows σε laptop κοστίζει 40,00€. Μαζί με τα Windows, εγκαθιστούμε όλους τους drivers του μηχανήματος, περαιτέρω δωρεάν & δοκιμασμένο λογισμικό όπως: Open Office, Nero, VLC, Skype,… δοκιμαστικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς Panda Internet Secirity (για 1 μήνα και με πλήρη δωρεάν υποστήριξη και εκπαίδευση από εμάς!) καθώς επίσης και επιπρόσθετες ρυθμίσεις συστήματος για την βέλτιστη απόδοση του laptop σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία της εγκατάστασης. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε ή σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί Τεχνικός-Προληπτικός έλεγχος και παρουσιαστεί λειτουργική βλάβη κατά την εγκατάσταση. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.