Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση Microsoft Windows

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Έχουν πρόβλημα/τα τα Windows σας.
  • Θέλετε να εγκαταστήσετε μια παλιότερη ή νεότερη έκδοση των Windows.

Μια λανθασμένη εγκατάσταση των Windows στον υπολογιστή σας, μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα μετέπειτα στα δεδομένα ή/και την εργασία σας. Γι’ αυτό λοιπόν, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο λογισμικό και δωρεάν εκδόσεις (ανοιχτού κώδικα) δοκιμασμένων εφαρμογών, μπορούμε με βεβαιότητα να εγγυηθούμε την ορθή λειτουργία του συστήματός σας.

Πριν από κάθε εγκατάσταση Windows σε κάθε υπολογιστή που επισκευάζουμε, φροντίζουμε κατ’ αρχάς να τηρούνται τα παρακάτω:

  • Θα πρέπει να διαθέτετε ή να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό των Windows.
  • Το hardware του υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι 100% συμβατό με την έκδοση των Windows που επιθυμείτε να σας εγκαταστήσουμε.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την εγκατάσταση Windows σε υπολογιστή κοστίζει 40,00€. Μαζί με τα Windows, εγκαθιστούμε όλους τους drivers του μηχανήματος, περαιτέρω δωρεάν & δοκιμασμένο λογισμικό όπως: LibreOffice, Nero, VLC, Skype,… πρόγραμμα προστασίας από ιούς Panda Dome Advanced (δωρεάν συνδρομή για 3 μήνες & με δωρεάν υποστήριξη και εκπαίδευση από εμάς!) καθώς επίσης και επιπρόσθετες ρυθμίσεις συστήματος για την βέλτιστη απόδοση του υπολογιστή σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία της εγκατάστασης. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε ή σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί Τεχνικός-Προληπτικός έλεγχος και παρουσιαστεί λειτουργική βλάβη κατά την εγκατάσταση. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.