Καθαρισμός Υπολογιστή

Καθαρισμός Η/Υ

Καθαρισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Ο Η/Υ σας υπερθερμαίνεται και ενδεχομένως να σβήνει ξαφνικά.
  • Κάνουν θόρυβο ένας ή περισσότεροι ανεμιστήρες του Η/Υ σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν υπολογιστή είναι η σωστή ψύξη. Θα λέγαμε ίσως ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Αν έχετε αρκετό καιρό να καθαρίσετε/συντηρήσετε τον υπολογιστή σας, αν τα ανεμιστηράκια του κάνουν θόρυβο ή αν υπερθερμαίνεται και σβήνει ξαφνικά, τότε ήρθε η ώρα για έναν πλήρη και ουσιαστικό καθαρισμό.

Μπορούμε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά τον υπολογιστή σας και να τον συντηρήσουμε με τέτοιο τρόπο που σίγουρα το μηχάνημά σας μετά θα βελτιωθεί αισθητά ως προς την απόδοση & λειτουργία του.

Ένα προς ένα όλα τα εξαρτήματα αφαιρούνται από το tower, καθαρίζονται εξονυχιστικά και έπειτα τοποθετούνται ξανά. Εφαρμόζουμε θερμοαγώγιμη πάστα (ή άλλο βελτιωτικό υλικό) όπου χρειάζεται όπως: στον επεξεργαστή, στην κάρτα γραφικών & στο chipset της μητρικής, συντηρούμε τους άξονες και τα πτερύγια των ανεμιστήρων με αντιοξειδωτικό – ειδικό λάδι, κλπ.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για έναν πλήρη και ουσιαστικό καθαρισμό του υπολογιστή σας κοστίζει από 15,00€ μέχρι και 30,00€ και το κόστος αυτό εξαρτάται από την ποσότητα & πολυπλοκότητα του hardware του Η/Υ σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός σε έναν υπολογιστή. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.