Κλωνοποίηση Δίσκου Laptop

Κλωνοποίηση Δίσκου

Κλωνοποίηση Σκληρού Δίσκου

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Θέλετε να αλλάξετε δίσκο (πχ από μηχανικό σε SSD) χωρίς να χάσετε τα Windows, τα προγράμματα και τα αρχεία σας.
  • Θέλετε να κλωνοποιήσετε (αντιγράψετε) τον σκληρό δίσκο του laptop σας σε κάποιον άλλον δίσκο για λόγους ασφαλείας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις μια νέα εγκατάσταση των windows αποτελεί τον γρηγορότερο τρόπο για να μεταβείτε από έναν παλιό μηχανικό δίσκο σε έναν νέο SSD. Τι γίνεται όμως αν στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση των windows που δουλεύετε έχετε μαζί και τα επαγγελματικά σας προγράμματα που κάποια από αυτά ενδεχομένως να έχουν ρυθμιστεί κάτω από χρονοβόρες και δύσκολες διαδικασίες ή/και χρειάζονται ειδικά USB κλειδιά για να δουλέψουν; Σε μια τέτοια περίπτωση, η διαδικασία καθαρών (εξ’ αρχής) εγκαταστάσεων όλων αυτών, μπορεί να διαρκέσει ακόμη και μέρες.

Σε μια τέτοια περίπτωση ή ακόμα και για λόγους ασφαλείας, μπορούμε να κλωνοποιήσουμε την παρούσα κατάσταση του δίσκου σας σε έναν νέο SSD δίσκο σε περίπου μια ημέρα! Έτσι εσείς θα μεταβείτε σε έως και 30 φορές γρηγορότερο δίσκο με όλα τα προγράμματα και αρχεία σας ως έχουν.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την κλωνοποίηση του σκληρού δίσκου του laptop σας κοστίζει 30,00€.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1 εργάσιμη ημέρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία κλωνοποίησης του σκληρού δίσκου του laptop σας. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.