Πληροφορίες Αποστολής του Υπολογιστή ή του Laptop σας σε εμάς

Πληροφορίες Αποστολής του Υπολογιστή ή του Laptop σας σε εμάςΑποστολή/παραλαβή μηχανημάτων εντός Χαλκίδας.

Μπορείτε να φέρετε τον Υπολογιστή ή το Laptop σας στο κατάστημά μας στη Χαλκίδα και στη διεύθυνση Μιαούλη & Αγγελάτου (Περιοχή Σουβάλα) – (Τηλ.: 22210 77396) ή να ορίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας και να έρθουμε εμείς σε εσάς.

Μπορούμε να παραλάβουμε τον Υπολογιστή ή το Laptop σας από τον χώρο σας και να σας τον επιστρέψουμε και πάλι (μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή του), αλλά θα πρέπει να οριστεί ραντεβού σε ημέρες και ώρες μη εργάσιμες.

Για παράδειγμα: Σάββατο από 15.00 – 21.00 & Κυριακή από 12.00 – 21.00.

  • Η αποστολή/παραλαβή για τις εξής περιοχές: Χαλκίδα (κέντρο), Περιοχή Καράμπαμπα, Αγία Μαρίνα, Περιοχή Βούρκου, Αγία Ελεούσα, Έξω Παναγίτσα & Δοκός, χρεώνονται 5,00€+ΦΠΑ/έκαστη.
  • Η αποστολή/παραλαβή για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, όπως: Δροσιά Χαλκίδας, Βασιλικό Χαλκίδας,  Μύτικας, Φύλλα, Αφράτι, Βαθύ Αυλίδας, Νέα Λάμψακος, Νέα Αρτάκη & Ψαχνά Εύβοιας, χρεώνονται 10,00€+ΦΠΑ/έκαστη.

Αποστολή/παραλαβή για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Λόγω του ότι τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεστε εσείς, μπορείτε να στείλετε τον Υπολογιστή ή το Laptop σας σε εμάς με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε… courier ή μεταφορική εταιρία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις και αναλόγως πάντα το βάρος και τον όγκο του μηχανήματός σας, ενδέχεται να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε πιο οικονομικές τιμές από αυτές που θα σας ανακοινώσουν οι εταιρίες Courier ή/και Μεταφορών και ειδικά αν δεν συνεργάζεστε εσείς με κάποια από αυτές.

Σε περιπτώσεις τέτοιες, θα πρέπει να στέλνουμε εμείς σε εσάς (για την παραλαβή του μηχανήματός σας) την εταιρία Courier ή Μεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε μας τηλεφωνικώς στο: +30.2221077396.


– Για να στείλετε τον σταθερό υπολογιστή σας σε εμάς, παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Αποστολής Η/Υ και έπειτα στείλτε την στο support@compustar.gr.

– Για να στείλετε το laptop σας σε εμάς, παρακαλούμε συμπληρώστε την Αίτηση Αποστολής Laptop και έπειτα στείλτε την στο support@compustar.gr.

Μόλις την παραλάβουμε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας (συνήθως εντός 1 εργάσιμης ημέρας), προκειμένου να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τα βήματα αποστολής του μηχανήματός σας σε εμάς.