22 Φεβρουαρίου 2015 in blog

Τα Windows 10 έρχονται!

Τα windows 10 έρχονται!

Τα windows 10 έρχονται! Ετοιμαστείτε να τα απολαύσετε!

Τα windows 10 έρχονται!

Η Microsoft έκανε και πάλι το θαύμα της! Τα νέα και πολυαναμενόμενα Windows 10 σε λίγο καιρό θα είναι κοντά μας!

Στην ιστοσελίδα της η Microsoft και πιο συγκεκριμένα στο ακόλουθο link http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/about, ανακοίνωσε επίσης ότι οι χρήστες (νέοι και παλιοί) που διαθέτουν στις συσκευές τους τα λειτουργικά Windows 7 (+SP1), Windows 8.1 & Windows Phone 8.1, θα μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 για το 1ο έτος, καθώς επίσης θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται και με τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις του λειτουργικού για όλη την διάρκεια ζωής του και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Τα νέα Windows 10, σύμφωνα και με το αντίστοιχο slogan (“Windows 10 is not for all of us, but for each of us”) της Microsoft, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν σχεδόν πλήρη παραμετροποίηση από τον κάθε χρήστη ξεχωριστά, με σκοπό να μπορεί ο κάθε ένας να τα προσαρμόζει να λειτουργούν με βάση τα δικά του θέλω και απαιτήσεις!

Ένα λειτουργικό για όλες τις συσκευές!

laptop-smartphone-windows-10

Ότι συσκευή και αν διαθέτετε Η/Υ, Laptop, Tablet, Smartphone,… τα Windows 10 θα είναι το ίδιο λειτουργικό για όλες!

Οι κινήσεις του χρήστη μέσα στο περιβάλλον εργασίας των Windows 10, τα παράθυρα των προγραμμάτων και των φυλλομετρητών, τα εικονίδια του desktop και των παραθύρων, κ.α. λειτουργούν όλα με την ιδιότητα του responsive design, έτσι ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στις αναλογίες κάθε οθόνης!

Το κουμπί windows-start-logo, κάνει την επανεμφάνισή του δυναμικά, συνδυάζοντας την κλασσική λειτουργικότητα της έναρξης που γνωρίσαμε μέχρι και τα Windows 7 με την νέα και δυναμική εμφάνιση της έναρξης των Windows 8 & 8.1!

Cortana. Η ψηφιακή σας σύμβουλος!

laptop-smartphone-windows-10-cortanaΣτα Windows 10 θα συναντήσετε την Cortana! Όχι, όχι… δεν μιλάμε για κάποια πραγματική γυναίκα… αλλά για την προσωπική-ψηφιακή σας σύμβουλο στην οποία θα μπορείτε να της μιλάτε και να σας βοηθάει να κάνετε ορισμένες από τις δουλειές σας.

H Cortana, θα μπορεί (εφόσον της το ζητήσετε) να βρίσκει πράγματα για εσάς μέσα στον Η/Υ σας, να σας λέει αστεία, να συγκρίνει κάτι που θέλετε, να σας συμβουλεύει για κάτι στο οποίο επιθυμείτε να ακούσετε την άποψή της, κλπ! Και όλα αυτά, αρκεί να διαθέτετε ένα μικρόφωνο.

Πολλές επιφάνειες εργασίας!

Στα Windows 10, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές επιφάνειες εργασίας!

windows-10-mass-desktopsΈτσι θα έχετε την δυνατότητα να προσαρμόζετε την εργασία σας μοιράζοντας τα παράθυρα των προγραμμάτων σας ή το είδος των εργασιών σας, κλπ ανά επιφάνεια εργασίας.

Τα νέα Windows 10 έρχονται και είναι καταπληκτικά! Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε!