Αλλαγή Optical Disk Drive σε Laptop

Αλλαγή ODD

Αλλαγή Optical Drive σε Laptop - (DVDRW, Blu Ray,...)

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Το Optical Disk Drive (ODD) του laptop σας δυσκολεύεται να κάνει ανάγνωση κάποιων CDs ή/και DVD’s δίσκων και οι οποίοι δεν έχουν φθορές.
  • Το Optical Disk Drive (ODD) του laptop σας δεν λειτουργεί καθόλου.

Ένα πολύ συχνό πρόβλημα στα laptop είναι η υπολειτουργία ή/και ολική βλάβη του Optical Disk Drive (ODD)… το γνωστό σε όλους μας CD/DVD Recorder ή CD/DVD Rom.

Έχει παρατηρηθεί κατά καιρούς ότι οι χρήστες που δεν χρησιμοποιούν καθόλου τα Optical Disk Drives των laptop τους καθώς επίσης και εκείνοι που κάνουν πολύ και καθημερινή χρήση, αντιμετωπίζουν νωρίτερα προβλήματα ή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από εκείνους που τα χρησιμοποιούν συχνά και με μέτρο.

Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε εδώ και μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Optical Disk Drive του laptop σας με άλλο καινούριο, γνήσιο ή συμβατό, ανάλογα πάντα την επιλογή σας.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την αντικατάσταση του Optical Disk Drive (ODD) του laptop σας με άλλο καινούριο γνήσιο ή συμβατό και κοστίζει 10,00€. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ανταλλακτικού και αν απαιτηθεί ολοκληρωτικό άνοιγμα του laptop σας, η τιμή διαμορφώνεται στα 30,00€.

Για να μάθετε το κόστος του Optical Disk Drive για το laptop σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Προσφοράς Ανταλλακτικού και σε διάστημα (συνήθως) 1-3 εργάσιμων ημερών θα λάβετε την απάντησή μας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1 εργάσιμη ημέρα (εφόσον διατίθεται άμεσα το ανταλλακτικό στην αποθήκη μας) προκειμένου να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του Optical Disk Drive (ODD) στο laptop σας. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.