Αντικατάσταση Κάρτας Γραφικών σε Laptop

Κάρτα Γραφικών

Αλλαγή Κάρτας Γραφικών σε Laptop

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Έχουν πρόβλημα τα γραφικά ή/και τα χρώματα του laptop σας.
  • Η έξοδος προς την οθόνη του laptop σας ή την εξωτερική οθόνη δεν λειτουργεί.

Όταν στην κάρτα γραφικών ενός laptop υφίσταται ηλεκτρονική ζημιά και επειδή σε αρκετές περιπτώσεις επισκευών στην κάρτα γραφικών (απ’ ότι έχει παρατηρηθεί κατά καιρούς από διάφορες εταιρίες) δεν επισκευάζεται πλήρως η βλάβη με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν οι πελάτες ξανά το ίδιο πρόβλημα, η πιο σωστή λύση προκειμένου να επισκευαστεί σίγουρα το laptop σας είναι η αντικατάσταση της κάρτας γραφικών με νέο ανταλλακτικό.

Αν και στην περίπτωση της κάρτας γραφικών θα μπορούσαμε να πούμε ότι με την αλλαγή του BGA Chip ή ίσως και μερικών ολοκληρωμένων μνήμης, κλπ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια ηλεκτρονική επισκευή με αρκετές πιθανότητες να λειτουργεί σωστά και για αρκετό καιρό ακόμη, εμείς απ’ την μεριά μας δεν το συνιστούμε.

Οι περισσότεροι βέβαια αποφεύγουν να αγοράσουν καινούρια-γνήσια κάρτα γραφικών καθώς το κόστος για την αγορά της, μπορεί να είναι αρκετά υψηλό ή ακόμη και να ξεπερνάει την αξία του ίδιου του laptop αν πρόκειται για κάρτα ενσωματωμένη στην μητρική!… εκτός και αν επιλέξουν την αντικατάστασή της με άλλη καινούρια αλλά συμβατή (και όχι γνήσια) κάρτα γραφικών ή μητρική (για τις ενσωματωμένες).

Σε κάθε περίπτωση η απόφασή είναι δική σας και θα πρέπει να επιλέξετε για το αν θα αγοράσετε ένα καινούριο ανταλλακτικό ή για το αν θα προβείτε σε ηλεκτρονική επισκευή με το ρίσκο να αντιμετωπίσετε ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την αντικατάσταση της κάρτας γραφικών (ή μητρικής μαζί με κάρτα γραφικών -σε περίπτωση που η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στη μητρική-) του laptop σας με άλλη καινούρια γνήσια ή συμβατή και κοστίζει 30,00€. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ανταλλακτικού.

Για να μάθετε το κόστος μιας καινούριας κάρτας γραφικών για το laptop σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την Φόρμα Προσφοράς Ανταλλακτικού και σε διάστημα (συνήθως) 1-3 εργάσιμων ημερών θα λάβετε την απάντησή μας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εφόσον διατίθεται άμεσα το ανταλλακτικό στην αποθήκη μας) προκειμένου να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση της κάρτας γραφικών στο laptop σας, καθώς επίσης και ο προληπτικός έλεγχος για να διαπιστώσουμε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.