Εγκατάσταση Antivirus σε Laptop

Εγκατάσταση Antivirus

Εγκατάσταση Antivirus

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Δεν έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς (antivirus) στο laptop σας.
  • Το antivirus που ήδη διαθέτετε έχει λήξει.
  • Χρειάζεστε προστασία από ιούς αλλά και δωρεάν τεχνική υποστήριξη!

Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε σημαντικά το επίπεδο ασφαλείας των δεδομένων του laptop σας, της καθημερινής περιήγησης σας στο διαδίκτυο καθώς επίσης και των διαδικτυακών σας συναλλαγών, θα πρέπει να προμηθευτείτε (για αρχή) ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει την εγκατάσταση και ολοκληρωμένη ρύθμιση του πανίσχυρου Panda Dome Advanced (συνδρομή για 1 συσκευή / για 1 έτος)!

*Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε Δωρεάν εκπαίδευση & τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή/και μέσω internet, για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα πρόκειται για το panda antivirus τους ενώ παράλληλα τους ενημερώνουμε και για όλες τις σημαντικές ενέργειες/ μεθόδους που θα πρέπει να τηρούν, προκειμένου να είναι ακόμη περισσότερο ασφαλείς.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την εγκατάσταση ενός νέου Panda Dome Advanced στον υπολογιστή σας κοστίζει 30,00€ και στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και το προϊόν Panda Dome Advanced (συνδρομή για 1 συσκευή / για 1 έτος).

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε περίπου 1 ώρα προκειμένου να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς στο laptop σας. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.