14 Νοεμβρίου 2016 in Τα νέα μας

Νέα Συνεργασία μεταξύ CompuStar.gr & Datalabs.gr!

Ανάκτηση Δεδομένων

Αξιότιμοι πελάτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με την εταιρία Datalabs!

Στην CompuStar.gr έχουμε την δυνατότητα να ανακτήσουμε τα διαγραμμένα αρχεία σας από αποθηκευτικά μέσα, σε περιπτώσεις όμως που τα αποθηκευτικά αυτά μέσα δεν έχουν υποστεί αρκετά μεγάλη μηχανική ή/και ηλεκτρονική ζημιά. Εκεί όμως που σταματάμε εμείς, αναλαμβάνουν οι συνεργάτες μας.

Η εταιρία Datalabs παρέχει ολοκληρωμένες & εξειδικευμένες λύσεις για την ανάκτηση των δεδομένων από αποθηκευτικά μέσα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ακόμη και αν αυτά έχουν υποστεί αρκετά μεγάλη μηχανική ή/και ηλεκτρονική ζημιά.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε αν θα ξεκινήσουμε με έναν έλεγχο στην εταιρία μας για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της ανάκτησης των αρχείων σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος ή να στείλουμε απ’ ευθείας το αποθηκευτικό σας μέσο στην Datalabs (σε περίπτωση που απαιτείται εξειδικευμένη ανάκτηση) και να επωφεληθείτε από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς καθώς επίσης και από τις επιπλέον παροχές* της εταιρίας μας!

*Σε περίπτωση αποστολής του αποθηκευτικού μέσου σας στην Datalabs μέσω της CompuStar.gr, επωφελείστε μιας επιπλέον έκπτωσης 5% στο συνολικό κόστος της ανάκτησης των δεδομένων σας καθώς επίσης διεκδικείτε και εκπτωτικά κουπόνια για παροχή υπηρεσιών από την CompuStar.gr όπως (πχ) για: Κατασκευή Ιστοσελίδας, Service σε H/Y ή Laptop, κ.α.!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκτηση των δεδομένων σας, τηλεφωνείστε μας στο: +30.2221077396