20 Απριλίου 2022 in Τα νέα μας

Νέα συνεργασία CompuStar.gr & Courier Center!

Η νέα μας συνεργασία με την Courier Center!

Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την Courier Center! Μια κίνηση που αποφασίσαμε να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε αισθητά την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας και να σας παρέχουμε μια καλύτερη εμπειρία όσον αφορά τις αποστολές των παραγγελιών σας μέσω του e-shop μας.


Λίγα λόγια για την Courier Center:

Η Courier Center είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, με ολοκληρωμένες τεχνολογίες διασύνδεσης πληροφοριακών συστημάτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε η στρατηγική της είναι να καθιερωθεί ως ο πιο καινοτόμος και πελατοκεντρικός πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς. Λίγο μετά την ίδρυσή της παρουσίασε την υπηρεσία ανίχνευσης αποστολών (Track & Trace) στην Ελληνική αγορά ενώ το 2004 πρόσθεσε στις υπηρεσίες της την 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών όντας η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει αδιάκοπη εξυπηρέτηση.

Σήμερα η Courier Center έχει παρουσία σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 160 αντιπροσώπους. Παράλληλα αναγνωρίζοντας τους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας και τη δυσκολία που δημιουργείται με τις καθιερωμένες ώρες παραδόσεων του κλάδου ταχυμεταφορών, από το 2014 ανέπτυξε ένα δίκτυο με περισσότερα από 180 σημεία παραλαβής και παράδοσης με την επωνυμία CleverPoint.


Στην CompuStar.gr είμαστε σε διαρκή έρευνα και ενημέρωση προκειμένου να βελτιώνουμε διαρκώς όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε πελάτες και συνεργάτες μας.

Με εκτίμηση!