28 Δεκεμβρίου 2016 in Τα νέα μας

Νέα OpenCart πακέτα για eShop!

Νέα OpenCart πακέτα για eShop!

Νέα OpenCart πακέτα για eShop!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα νέα πακέτα που προσφέρει η εταιρία μας για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για κάθε επιχείρηση!

Μετά από έρευνα ετών καθώς και συνεχόμενη ενασχόλησή μας με διάφορα (κατά καιρούς) CMS για eShop, αποφασίσαμε τελικά να επικεντρωθούμε και να επενδύσουμε στην πλατφόρμα του OpenCart. Και φυσικά, όπως συνέβη και αντίστοιχα με το WordPress όταν αναζητούσαμε το καλύτερο CMS για την ανάπτυξη επαγγελματικών ιστοσελίδων, δεν το μετανιώσαμε!

Στην αρχή υπήρχε η σκέψη να συνδυάσουμε το πολυαγαπημένο μας WordPress με το WooCommerce ή το WP eCommerce, plug-ins που μετατρέπουν το WordPress σε eShop, όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με τα VirtueMart & Joomla. Αποφασίσαμε όμως να μην το κάνουμε και χαιρόμαστε για την απόφασή μας αυτή.

Οι λόγοι ήταν πολλοί και σημαντικοί και καλό θα ήταν να αναφέρουμε μερικούς για να είστε και εσείς ενήμεροι πριν χρησιμοποιήσετε την οποιαδήποτε πλατφόρμα για το δικό σας eShop.

Ξεχωριστό Site = Ταχύτερο Site = Πιο Ξεκάθαρα Στατιστικά!

Ο πιο σημαντικός λόγος (ίσως) που αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ξεχωριστή πλατφόρμα CMS για το eShop μας (OpenCart) και ξεχωριστή για το κυρίως επαγγελματικό μας site (WordPress), ήταν επειδή θέλουμε να έχουμε καλύτερες επιδόσεις σε ταχύτητα καθώς επίσης και πιο ξεκάθαρη “εικόνα” για τα στατιστικά του κάθε site μας ξεχωριστά!

Είναι γεγονός, ότι το WordPress αποτελεί την καλύτερη επιλογή CMS για ιστοσελίδες με επαγγελματικό ύφος. Οι μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμοί παγκοσμίως, χρησιμοποιούν το WordPress ως βάση των ιστοσελίδων/portals που κατασκευάζουν. Όταν όμως του εγκαθιστάς το WooCommerce ή το WP eCommerce, κλπ για να το μετατρέψεις σε eShop, το site και η βάση του επιβαρύνονται αρκετά και το αποτέλεσμα είναι ένα βαρύτερο και πιο αργό site.

Το Joomla απ’ την άλλη, ήταν και παραμένει (από μόνο του) βαρύ και δύσχρηστο (ειδικότερα για κάποιον χωρίς πολλές γνώσεις) με αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς “θέσεις” έναντι του ανταγωνισμού. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την επιπρόσθετη εγκατάσταση του VirtueMart (για να μετατραπεί σε eShop)… ακόμα πιο “βαρύ” και ακόμα πιο δύσχρηστο.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το OpenCart ως ξεχωριστή πλατφόρμα CMS για το eShop μας και το WordPress ως ξεχωριστή πλατφόρμα CMS για το εταιρικό μας site, πετύχαμε κυρίως τα εξής:

[custom_list style=”list-1″]

  • Βέλτιστη ταχύτητα και επιδόσεις για το κάθε site μας ξεχωριστά!
  • Ανεξάρτητο Backup & Συντήρηση!
  • Καλύτερα αποτελέσματα στατιστικών!

[/custom_list]

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς όταν συντηρούμε το εταιρικό μας site, να μην επηρεάζεται καθόλου το eShop μας έτσι ώστε να μην χάνουμε ούτε έναν πιθανό πελάτη αν εκείνη την στιγμή εκείνος προσπαθεί παράλληλα με τις εργασίες που πραγματοποιούμε εμείς, να εκτελέσει (πχ) μια παραγγελία.

Χιλιάδες Plug-ins, Themes & Μια Μεγάλη Κοινότητα Υποστήριξης!

Ok… καλό το OpenCart, εύκολο και ελαφρύ. Όμως τι γίνεται με τα Plug-ins και τα Themes; Υπάρχουν αρκετά;

Η απάντηση φυσικά είναι ΝΑΙ και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας με μια απλή αναζήτηση σε Google & Bing. Είναι πάρα πολλές οι “πηγές” που μπορεί κανείς να αναζητήσει plug-ins & themes καθώς επίσης και πολλοί οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές στο internet που διαθέτουν και αυτοί τα δικά τους!

Φυσικά το πρώτο site που αξίζει κανείς να επισκεφτεί είναι η ίδια η ιστοσελίδα του OpenCart (https://www.opencart.com/) στην οποία εκτός από Plug-ins & Themes θα βρείτε και το επίσημο forum υποστήριξης της κοινότητας του OpenCart.

Άλλωστε και εμείς πριν επιλέξουμε το OpenCart για την κατασκευή του eShop μας και των πελατών μας, ψάχναμε (όπως προαναφέραμε) να βρούμε το καλύτερο! 🙂 …και φυσικά να είναι πλούσιο από Plug-ins & Themes!

Αν και εσείς επιθυμείτε να έχετε ένα ταχύτατο eShop, με εύκολη διαχείριση και απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης, δεν έχετε παρά να δείτε τα νέα μας OpenCart eShop πακέτα που προσφέρουμε!

Δώστε πνοή στην επιχείρησή σας! 🙂

[divider_top]