15 Σεπτεμβρίου 2014 in Τα νέα μας

Οι servers μας διαθέτουν πλέον το CloudLinux!

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε σήμερα η εγκατάσταση του Cloud Linux στους web servers της εταιρίας μας με αποτέλεσμα στο εξής να απολαμβάνουμε όλοι μαζί (συνεργάτες και πελάτες) μία καλύτερης ποιότητας εμπειρία hosting!

Με την εγκατάσταση αυτή, του Cloud Linux, θα διαπιστώσετε ότι το Cpanel της ιστοσελίδας σας διαθέτει πλέον περισσότερες δυνατότητες-αναφορές και από τις οποίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε ακόμη καλύτερα για τους εικονικούς αλλά και τους φυσικούς πόρους του server, που πραγματικά χρειάζεστε αλλά και χρησιμοποιείτε.

Έτσι, θα έχετε και την δυνατότητα να αυξομειώνετε τους πόρους αυτούς (κατόπιν ζήτησης και φυσικά περαιτέρω χρέωσης), ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και φυσικά της ιστοσελίδας σας, στο εξής θα επικοινωνούμε μαζί σας όταν και εφόσον αυτό φυσικά κρίνεται απαραίτητο (κάθε φορά), με σκοπό να σας ενημερώνουμε εγκαίρως για τυχόν βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας σας, κυρίως όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις της, προτείνοντάς σας μία σωστή και ουσιαστική λύση.