8 Απριλίου 2016 in Τα νέα μας

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Go4More της Εθνικής Τράπεζας!

go4more

Αγαπητοί πελάτες & συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόσφατα η επιχείρησή μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας. Το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης που επιβραβεύει όχι μόνο τις αγορές σας αλλά και την συνολική σας σχέση με την τράπεζα.

Με το go4more μπορείτε να συλλέγετε πόντους και να τους εξαργυρώνετε σε επιχειρήσεις που είναι ενταγμένες στο Πρόγραμμα, μειώνοντας σημαντικά το συνολικό κόστος των επόμενων αγορών σας!

Η συλλογή πόντων είναι απλή! Αρκεί να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα και συλλέγετε αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές, αλλά και τις αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Το Πρόγραμμα go4more δημιουργήθηκε για σας, καθώς σας επιβραβεύει καθημερινά για όσα μέχρι σήμερα δεν μετρούσαν. Τώρα πλέον κερδίζετε πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω i-bank, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας, πληρώντας τη δόση του δανείου σας ή απλά επειδή διατηρείτε υπόλοιπο στον καταθετικό σας λογαριασμό ή έχετε τα γενέθλιά σας!

Συλλέξτε πόντους για κάθε αγορά προϊόντων & υπηρεσιών που πραγματοποιείτε στο κατάστημά μας μέσω της κάρτας σας και εξαργυρώστε τους σε επόμενες αγορές σας στο κατάστημά μας ή/και σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα go4more!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το go4more, επισκεφτείτε το επίσημο website.