Συντήρηση/ Καθαρισμός Laptop

Καθαρισμός Laptop

Καθαρισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Το laptop σας θερμαίνεται πολύ και ενδεχομένως να σβήνει ξαφνικά.
  • Κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας του.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε ένα laptop είναι η σωστή ψύξη. Θα λέγαμε ίσως ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Αν έχετε αρκετό καιρό να καθαρίσετε/συντηρήσετε το laptop σας ή αν ποτέ μέχρι και σήμερα δεν το καθαρίσατε, αν το ανεμιστηράκι του κάνει θόρυβο ή αν υπερθερμαίνεται και σβήνει ξαφνικά, τότε ήρθε η ώρα για έναν πλήρη και ουσιαστικό καθαρισμό.

Ο σωστός καθαρισμός του laptop σας, θα παρατείνει τον χρόνο ζωής του μηχανήματος και όλων των εξαρτημάτων του ενώ θα μειώσει κατά πολύ τις πιθανότητες εμφάνισης μιας ηλεκτρονικής φύσεως ζημιά, λόγω λειτουργίας του σε αυξημένες θερμοκρασίες.

Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο, ανοίγουμε και συντηρούμε πολύ προσεκτικά ένα προς ένα όλα τα εξαρτήματα, τα μηχανικά του μέρη και τα πλαστικά (covers), εφαρμόζουμε θερμοαγώγιμη πάστα (ή άλλο βελτιωτικό υλικό) όπου χρειάζεται όπως: στον επεξεργαστή, στην κάρτα γραφικών & στο chipset της μητρικής, συντηρούμε τον άξονα και τα πτερύγια του ανεμιστήρα με αντιοξειδωτικό – ειδικό λάδι, κλπ έτσι ώστε να βελτιωθεί αισθητά και ως προς την απόδοση & λειτουργία του.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για έναν πλήρη και ουσιαστικό καθαρισμό του laptop σας κοστίζει 30,00€.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-2 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός σε ένα laptop. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.