14 Μαΐου 2019 in Τα νέα μας

Τα Brotli & PHP 7.3 είναι πλέον διαθέσιμα!

Τα Brotli & PHP 7.3 είναι πλέον διαθέσιμα!

Αξιότιμοι πελάτες & συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον σε όλα τα ελληνικά πλάνα φιλοξενίας που προσφέρουμε, έχουν εγκατασταθεί τα Brotli και PHP 7.3!

Το Brotli, είναι ο νέος αλγόριθμος συμπίεσης που αναπτύχθηκε από την Google και ο οποίος σε σχέση με άλλους (πχ Gzip) βελτιώνει σημαντικά την αναλογία συμπίεσης (compression ratio) ενώ παράλληλα η ταχύτητα αποσυμπίεσης είναι και αυτή εντυπωσιακή!

Η νέα PHP 7.3, είναι η νέα έκδοση της PHP και προσφέρει ακόμα περισσότερη ταχύτητα & ασφάλεια σε όσες ιστοσελίδες & εφαρμογές την χρησιμοποιούν.

Όσον αφορά το Brotli, αυτό είναι ήδη ενεργοποιημένο σε κάθε account χρήστη, για όλα τα Ελληνικά πακέτα φιλοξενίας που προσφέρει η εταιρία μας σε πελάτες και συνεργάτες της. Παρ’ όλα αυτά επειδή ορισμένοι Internet Browsers δεν υποστηρίζουν ακόμη το Brotli, όσα requests δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω του Brotli θα εξυπηρετούνται μέσω του Gzip, όπως γινόταν μέχρι και σήμερα.

Αναφορικά με την PHP 7.3, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση (alt ή ea) που επιθυμείτε, μέσα από το cPanel του πακέτου φιλοξενίας σας.
Προσοχή: Πριν αναβαθμίσετε την PHP της ιστοσελίδας σας, ελέγξτε αν αυτή είναι 100% συμβατή με τη νέα έκδοση της PHP.