10 Ιουνίου 2017 in blog

Το ελληνικό wordpress 4.8 είναι εδώ!

Το νέο WordPress 4.8 είναι πλέον διαθέσιμο για εγκατάσταση!

Μια αναβάθμιση σκεπτόμενοι εσάς

Το WordPress 4.8 προσθέτει μερικές υπέροχες νέες δυνατότητες. Ετοιμαστείτε για ένα πιο διαισθητικό WordPress!

Παρόλο που μερικές ενημερώσεις δείχνουν ήσσονος σημασίας, έχουν φτιαχτεί από εκατοντάδες ανθρώπους με εσάς κατά νου. Ετοιμαστείτε για νέα χαρακτηριστικά που θα καλωσορίσετε σαν παλιούς φίλους: βελτιώσεις στους συνδέσμους, τρεις νέες μικροεφαρμογές για εικόνες, ήχο και βίντεο, μια αναβαθμισμένη μικροεφαρμογή κειμένου που υποστηρίζει οπτική επεξεργασία και μια αναβαθμισμένη ενότητα στον πίνακα ελέγχου σας που σας δείχνει τις επερχόμενες εκδηλώσεις κοντά σας για το WordPress.

1. Μικροεφαρμογή εικόνας

Η προσθήκη εικόνας σε μια μικροεφαρμογή είναι τώρα απλή για οποιονδήποτε χρήστη του WordPress χωρίς να χρειάζεται να ξέρει προγραμματισμό. Απλά εισάγετε την εικόνα σας κατευθείαν στις ρυθμίσεις της μικροεφαρμογής. Δοκιμάστε να προσθέσετε κάτι όπως το πρόσωπό σας ή μια φωτογραφία από το τελευταίο σας Σαββατοκύριακο και δείτε τη να εμφανίζεται αυτόματα.

2. Μικροεφαρμογή βίντεο

Ένα βίντεο καλωσορίσματος είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε την ταυτότητα του ιστοτόπου σας. Μπορείτε τώρα να προσθέσετε οποιοδήποτε βίντεο από τη Βιβλιοθήκη πολυμέσων σε μια πλευρική στήλη στον ιστότοπό σας με τη νέα μικροεφαρμογή Βίντεο. Χρησιμοποιείστε τη για να αναδείξετε ένα βίντεο καλωσορίσματος για να ξεναγήσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας ή για να προωθήσετε το καινούριο και σπουδαίο σας περιεχόμενο.

3. Μικροεφαρμογή ήχου

Είστε ένας podcaster, μουσικός, ή ένας αεικίνητος blogger; Η προσθήκη μικροεφαρμογής με ήχο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Μεταφορτώστε το αρχείο ήχου στην βιβλιοθήκη πολυμέσων, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις μικροεφαρμογής, επιλέξτε το αρχείο και είστε έτοιμος για τους ακροατές σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα καλωσορίσματος επίσης.

4. Μικροεφαρμογή εμπλουτισμένου διορθωτή

Αυτό το χαρακτηριστικό αξίζει παρέλαση στο κέντρο της πόλης! Οι δυνατότητες επεξεργασίας εμπλουτισμένου κειμένου είναι τώρα εγγενείς στις μικροεφαρμογές Κειμένου. Προσθέστε μια μικροεφαρμογή οπουδήποτε και επεξεργαστείτε τη. Δημιουργήστε λίστες, προσθέστε έμφαση και εισάγετε συνδέσμους εύκολα και γρήγορα. Διασκεδάστε με τις νέες σας δυνατότητες επεξεργασίας και δείτε τι μπορείτε επιτύχετε μέσα σε λίγο χρόνο.

5. Δυνατότητες συνδέσμων

Έχετε ποτέ προσπαθήσει να ενημερώσετε ένα σύνδεσμο ή το κείμενο γύρω από ένα σύνδεσμο και ανακαλύψατε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε σωστά; Όταν επεξεργάζεστε το κείμενο μετά το σύνδεσμο, το νέο κείμενο καταλήγει μέρος του συνδέσμου. Ή επεξεργάζεστε το κείμενο του συνδέσμου αλλά το κείμενο καταλήγει εκτός συνδέσμου. Αυτό είναι απογοητευτικό! Με τα όρια συνδέσμων, ένα σπουδαίο νέο χαρακτηριστικό, η διαδικασία είναι βελτιστοποιημένη και οι σύνδεσμοί σας θα δουλεύουν καλά.

6. Κοντινές εκδηλώσεις WordPress

Γνωρίζατε ότι το WordPress διαθέτει μια ανθηρή κοινότητα ανθρώπων με ομάδες που συναντιούνται σε περισσότερες από 400 πόλεις του κόσμου; Το WordPress τώρα σας εφιστά την προσοχή σε εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε αυτό, να κάνετε φίλους και, φυσικά, να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας.

Αυτό εδώ εξελίσσεται ταχύτατα σε ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά. Ενώ είστε στον πίνακα ελέγχου σας (γιατί κάνετε τις αναβαθμίσεις ή γράφετε τα άρθρα σας) θα εμφανίζονται όλα τα επερχόμενα WordCamps και WordPress meetups — που βρίσκονται κοντά σας —.

Η συμμετοχή στην κοινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να συνδεθείτε με ανθρώπους που δε θα συναντούσατε διαφορετικά. Τώρα μπορείτε εύκολα να βρείτε τις τοπικές σας εκδηλώσεις απλώς και μόνο συνδεόμενοι στον πίνακα ελέγχου σας και αναζητώντας τη νέα μικροεφαρμογή Εκδηλώσεων και Νέων.

Όσοι χρησιμοποιείτε το WordPress ως CMS της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να το ενημερώσετε εύκολα και γρήγορα μέσα από την πολύ απλή διαχείριση του WordPress σας.

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ενημέρωση του WordPress, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για προληπτικούς και ευνόητους λόγους.

Την νέα αυτή έκδοση μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε από το επίσημο site του ελληνικού wordpress (http://el.wordpress.org/) ή με ένα κλικ εδώ.