19 Νοεμβρίου 2017 in blog

Το ελληνικό wordpress 4.9 είναι εδώ!

Το νέο WordPress 4.9 είναι πλέον διαθέσιμο για εγκατάσταση!

Μεγάλες βελτιώσεις στον προσαρμογέα, έλεγχος σφαλμάτων κώδικα και ακόμη περισσότερα!

Βελτιωμένη ροή του προσαρμογέα!

Ρυθμίσεις για πρόχειρη και προγραμματισμένη σχεδίαση του ιστότοπου

Ρυθμίσεις για πρόχειρη & προγρ/σμένη σχεδίαση του ιστότοπου!

Ναι!… σωστά διαβάσατε. Όπως μπορείτε να έχετε ένα πρόχειρο και να αναθεωρείτε άρθρα και να προγραμματίζετε την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε αυτά να ενεργοποιηθούν, έτσι τώρα μπορείτε να τροποποιείτε τον σχεδιασμό του ιστότοπου σας και να προγραμματίζετε πότε θα γίνουν ενεργές αυτές οι αλλαγές!

Συνεργαστείτε με τους συνδέσμους Προεπισκόπισης Σχεδίασης

Συνεργαστείτε με τους συνδέσμους Προεπισκόπισης Σχεδίασης!

Θέλετε να μάθετε την άποψη του πελάτη σας για τις αλλαγές που πραγματοποιείτε στην σχεδίαση της ιστοσελίδας του; Τώρα το WordPress 4.9 σας δίνει ένα σύνδεσμο προεπισκόπησης τον οποίο μπορείτε να τον στείλετε στον πελάτη σας, πριν οι προγραμματισμένες αλλαγές γίνουν ενεργές!

Κλείδωμα σχεδίασης για να προστατέψετε τις αλλαγές!

Κλείδωμα σχεδίασης για να προστατέψετε τις αλλαγές!

Ακόμη και στο σενάριο όπου δύο σχεδιαστές εργάζονται στην ίδια εργασία και ο σχεδιαστής A πατά πάνω στις αλλαγές του σχεδιαστή Β, το WordPress 4.9 με την δυνατότητα κλειδώματος των αλλαγών (παρόμοιο με το κλείδωμα δημοσιεύσεων) ασφαλίζει τις πρόχειρες αλλαγές ώστε κανείς να μην μπορεί να κάνει αλλαγές και να διαγράφει τη σκληρή δουλειά του άλλου!

Μια προειδοποίηση για να προστατέψετε την εργασία σας!

Μια προειδοποίηση για να προστατέψετε την εργασία σας!

Σας παρέσυραν μακριά από το γραφείο σας πριν προλάβετε να αποθηκεύσετε το νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας στο πρόχειρο; Μην ανησυχείτε! Όταν θα επιστρέψετε στο γραφείο σας, το WordPress 4.9 ευγενικά θα σας ρωτήσει αν θέλετε να αποθηκεύσει για σας τις μη αποθηκευμένες αλλαγές!

Βελτιώσεις κώδικα!

Σήμανση σύνταξης & έλεγχος σφαλμάτων; Ναι, παρακαλώ!

Σήμανση σύνταξης & έλεγχος σφαλμάτων; Ναι, παρακαλώ!

Έχετε ένα πρόβλημα εμφάνισης αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πήγε λάθος στη CSS που γράψατε με αγάπη. Με την επισήμανση σύνταξης και τον έλεγχο σφαλμάτων τροποποίησης CSS (και στη προσαρμοσμένη μικροεφαρμογή HTML που παρουσιάστηκε στο WordPress 4.8.1), μπορείτε να εντοπίζετε τα σφάλματα γρήγορα. Πρακτικά εγγυάται να σας βοηθά στον έλεγχο του κώδικα πιο εύκολα και να βρίσκει καθώς και να διορθώνει τα σφάλματα του κώδικα γρήγορα!

Sandbox για ασφάλεια!

Sandbox
για ασφάλεια!

Η λευκή οθόνη που όλοι φοβούνται! Πλέον μπορείτε να την αποφύγετε όταν δουλεύετε σε κώδικα θεμάτων και προσθέτων γιατί το WordPress 4.9 θα σας προειδοποιήσει κατά την αποθήκευση και εφόσον υπάρχουν σφάλματα. Μπορείτε λοιπόν, να κοιμηθείτε καλύτερα την νύχτα!

Προειδοποίηση: Πιθανός κίνδυνος!

Μια προειδοποίηση για να προστατέψετε την εργασία σας!

Όταν τροποποιείτε το θέμα και τα πρόσθετα άμεσα, το WordPress 4.9 ευγενικά θα σας προειδοποιεί ότι αυτή είναι μια επικίνδυνη πρακτική. Θα σας προτείνει να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων πριν τα αποθηκεύσετε, ώστε έτσι να μην επαναγραφούν από τις μελλοντικές ενημερώσεις. Ακολουθήστε τον ασφαλή δρόμο διότι έτσι ο μελλοντικός εαυτός και οι πελάτες σας, θα σας ευγνωμονούν!

Ακόμη περισσότερες & αναβαθμισμένες μικροεφαρμογές!

Η νέα μικροεφαρμογή συλλογής

Η νέα μικροεφαρμογή
συλλογής!

Μια βελτιωμένη προσθήκη στις αλλαγές πολυμέσων γεννήθηκε στο WordPress 4.8, τώρα μπορείτε να προσθέστε συλλογή με μικροεφαρμογές. Ναι!

Πατήστε ένα κουμπί, Προσθέστε Πολυμέσα!

Πατήστε ένα κουμπί,
Προσθέστε Πολυμέσα!

Θέλετε να προσθέσετε πολυμέσα στις μικροεφαρμογές κειμένου; Περιλάβετε εικόνες, βίντεο και ήχο απευθείας στην μικροεφαρμογή (μαζί με το κείμενο), με το απλό αλλά χρήσιμο κουμπί “Προσθήκη Πολυμέσων”!

Βελτιώσεις στην Δημιουργία Ιστοτόπων!

Πιο Αξιόπιστη Εναλλαγή Θεμάτων!

Πιο Αξιόπιστη
Εναλλαγή Θεμάτων!

Όταν αλλάζετε θέματα, οι μικροεφαρμογές μερικές φορές μπορεί να αλλάξουν θέσεις. Οι βελτιώσεις στο WordPress 4.9 προσφέρουν πιο σταθερές θέσεις στα μενού και στα πρόσθετα όταν αποφασίζετε να δοκιμάσετε ένα νέο θέμα. Επίσης, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση των εγκατεστημένων θεμάτων ή να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να δείτε την προεπισκόπηση. Τίποτα (συνήθως) δεν είναι πιο εύκολο και βολικό από το να δείτε την προεπισκόπηση ενός θέματος πριν την ενεργοποίηση του!

Καλύτερες Οδηγίες στο Μενού = Λιγότερη Σύγχυση!

Καλύτερες Οδηγίες στο Μενού
= Λιγότερη Σύγχυση!

Είστε μπερδεμένοι με τα βήματα δημιουργίας ενός νέου μενού; Ίσως όχι πια! Στο WordPress 4.9 απλοποιήθηκε η διαδικασία δημιουργίας μενού. Το νέο ενημερωμένο αντίγραφο θα σας καθοδηγήσει!

Όσοι χρησιμοποιείτε το WordPress ως CMS της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να το ενημερώσετε εύκολα και γρήγορα μέσα από την πολύ απλή διαχείριση του WordPress σας.

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ενημέρωση του WordPress, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για προληπτικούς και ευνόητους λόγους.

Την νέα αυτή έκδοση μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε από το επίσημο site του ελληνικού wordpress (http://el.wordpress.org/) ή με ένα κλικ εδώ.

[divider_top]