5 Ιανουαρίου 2019 in blog

Το ελληνικό WordPress 5 είναι εδώ!

Το νέο WordPress 5 είναι πλέον διαθέσιμο για εγκατάσταση!

Ο νέος επεξεργαστής κειμένου “Gutenberg”
είναι πλέον γεγονός!

Πες “Γεια” στον Νέο επεξεργαστή κειμένου!

Με την αναβάθμιση του WordPress στην έκδοση 5, ο νέος επεξεργαστής
κειμένου “Gutenberg” αντικαθιστά τον παλιό & απλό επεξεργαστή κειμένου.

Στο WordPress 5 έγιναν μεγάλες αλλαγές στον επεξεργαστή κειμένου. Ο νέος επεξεργαστής κειμένου που βασίζεται σε μπλοκ είναι το πρώτο βήμα προς ένα συναρπαστικό νέο μέλλον με μια βελτιωμένη εμπειρία επεξεργασίας στον ιστότοπό σας. Θα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία με τον τρόπο προβολής του περιεχομένου, αν δημιουργείτε τον πρώτο ιστότοπό σας, ανανεώνετε το ιστολόγιό σας ή γράφετε κώδικα επαγγελματικά.

Κάντε περισσότερα με λιγότερα πρόσθετα.

Δημιουργήστε μοντέρνες διατάξεις με πολλά πολυμέσα.

Δουλέψτε με όλες τις οθόνες και όλες τις συσκευές.

Εμπιστευθείτε ότι ο διορθωτής δείχνει όπως ο ιστότοπός σας.

Δημιουργώντας με Μπλοκ!

Ο νέος επεξεργαστής κειμένου που βασίζεται σε μπλοκ δεν θα αλλάξει τον τρόπο που εμφανίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας στους επισκέπτες σας. Αυτό που θα βελτιώσει αισθητά για εσάς ως διαχειριστές, είναι η γενικότερη ευκολία της εμπειρίας χρήσης και διαχείρισης της ιστοσελίδας σας σε σύγκριση με αυτή που γνωρίζατε μέχρι και την έκδοση 4.9.

Κάθε πολυμέσο που θα προσθέτετε, θα μπορεί να βρίσκεται σε δικό του – ξεχωριστό πλαίσιο (μπλοκ) προκειμένου να του αλλάζετε θέση εύκολα και γρήγορα.

Διαθέσιμα από προεπιλογή θα βρείτε πολλά μπλοκ στο WordPress 5, ενώ πολλά περισσότερα θα προστίθενται από την κοινότητα κάθε μέρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα μπλοκ που διατίθενται ήδη στο WordPress 5:

Όσοι χρησιμοποιείτε το WordPress ως CMS της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να το ενημερώσετε εύκολα και γρήγορα μέσα από την πολύ απλή διαχείριση του WordPress σας.

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ενημέρωση του WordPress, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για προληπτικούς και ευνόητους λόγους.

Την νέα αυτή έκδοση μπορείτε επίσης να την κατεβάσετε από το επίσημο site του ελληνικού wordpress (https://el.wordpress.org/) ή με ένα κλικ εδώ.

[divider_top]