4 Μαΐου 2024 in blog

10 λόγοι για να φτιάξετε την Ιστοσελίδα σας σε WordPress.

1. Φιλικό Σύστημα Διαχείρισης προς τον Χρήστη.

Η ευκολία χρήσης του WordPress καθιστά τη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας παιχνιδάκι.


2. Εκατοντάδες Δωρεάν Θέματα & Πρόσθετα.

Η μεγάλη κοινότητα του WordPress προσφέρει πληθώρα δωρεάν θεμάτων και πρόσθετων που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.


3. Φιλικό προς τις Μηχανές Αναζήτησης.

Ο κώδικας του WordPress είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης, βοηθώντας στην καλύτερη εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.


4. Κοινότητα & Υποστήριξη.

Η μεγάλη κοινότητα του WordPress παρέχει συνεχή υποστήριξη μέσω φόρουμ, άρθρων βοήθειας και πληθώρας άλλων πόρων όπως (πχ) μέσω ομάδων στα Social Networks, κλπ.


5. Ασφάλεια.

Οι συχνές ενημερώσεις και τα πρόσθετα ασφαλείας καθιστούν το WordPress μια ασφαλή επιλογή για την ιστοσελίδα σας.


6. Επεκτασιμότητα.

Η ευκολία επέκτασης των λειτουργιών μιας WordPress ιστοσελίδας μέσω πρόσθετων και προσαρμογής του κώδικα της, την καθιστά ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε σχεδιάζει να αναπτύξει τις λειτουργίες της σε βάθος χρόνου.


7. Διαθεσιμότητα Στοχευμένων Εφαρμογών.

Με μια πληθώρα πρόσθετων, μπορείτε να ενσωματώσετε εφαρμογές όπως e-commerce, φόρουμ και οτιδήποτε άλλο εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.


8. Επαγγελματική Εμφάνιση.

Τα πολλά επαγγελματικά θέματα που προσφέρει το WordPress, μπορούν να δώσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην ιστοσελίδα σας.


9. Προσβασιμότητα & 100% Responsive Design.

Το WordPress είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου. Επίσης λόγω του 100% Responsive Design που παρέχει, μπορείτε να το διαχειριστείτε πανεύκολα από κάθε συσκευή (Smartphone, Tablet, Laptop & PC).


10. Μηδενικό Κόστος CMS.

Το WordPress ως Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) παρέχεται εντελώς δωρεάν και τα μόνα κόστη που θα πρέπει να έχετε κατά νου, είναι η αγορά ενός Hosting (για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε έναν server) και φυσικά η αγορά ενός Domain Name (πχ: onoma.gr). Αυτές οι 2 συνδρομές, είναι απαραίτητες για να είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο.

Θέλετε να ξεκινήσετε την WordPress Ιστοσελίδα σας άμεσα & οικονομικά;

Αγοράστε το Hosting σας από εμάς και θα σας εγκαταστήσουμε χωρίς επιπλέον χρέωση το WordPress μαζί με ορισμένα δωρεάν Βασικά Πρόσθετα για τις κάτωθι λειτουργίες:

  • Δημιουργία Φορμών (πχ: Φόρμα Επικοινωνίας, Φόρμα Παραγγελίας, κλπ).
  • Κατασκευαστής Σελίδων & Άρθρων (Page Builder).
  • Βελτιστοποίηση των Οργανικών Αποτελεσμάτων στις Μηχανές Αναζήτησης.
  • Βελτιστοποίηση του Επιπέδου Ασφαλείας.
  • Βελτιστοποίηση του Χρόνου Φόρτωσης.
  • Σελίδα Υπό-Κατασκευή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2221077396 ή στο support@compustar.gr, για περισσότερες πληροφορίες.