Search Engine Optimization – (SEO)

Θέλετε να βελτιστοποιήσετε τα οργανικά αποτελέσματα του WordPress site σας ή του OpenCart eshop σας και να κατακτήσετε μια πολύ καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης; Αν ναι, τότε εμείς σίγουρα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε αυτό!

Προωθούμε WordPress ιστοσελίδες & OpenCart eshops από το 2007 και όλα αυτά τα χρόνια γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε, κυρίως γιατί αγαπάμε την δουλειά μας. Αρχικός στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε σημαντικά τα οργανικά αποτελέσματα της ιστοσελίδας ή του eshop σας στις μηχανές αναζήτησης (Google & Bing) και άρα κάνουμε ό, τι χρειαστεί με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής!

Δουλεύουμε με τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία αλλά και εξελισσόμαστε σε καθημερινή βάση, προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε πάντα ποιοτικές λύσεις προώθησης για WordPress ιστοσελίδες & OpenCart eshops.

Είναι απαραίτητο το SEO για την ιστοσελίδα μου;

Σχετικές έρευνες που κάθε τόσο επαναλαμβάνονται, δείχνουν ότι οι περισσότεροι χρήστες όταν αναζητούν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία (πχ) στην Google, αφού πληκτρολογήσουν την λέξη ή φράση-κλειδί στην μπάρα αναζήτησης στη συνέχεια ελέγχουν τα αποτελέσματα που εμφανίζονται μόνο στην 1η σελίδα της Google. Αυτό με λίγα και απλά λόγια σημαίνει ότι όσοι προβάλλονται στην 1η σελίδα των μηχανών αναζήτησης, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη τους.

Αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως θα θέλατε αλλά οι ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας ναι, τότε σίγουρα πρέπει κάτι να κάνετε γι’ αυτό.

Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία SEO που προσφέρετε;

Υπάρχουν διάφορες εργασίες που πρέπει να γίνουν για ένα πετυχημένο SEO και όλες πρέπει να γίνουν με μεθοδικότητα και πάντα βάση μιας καλής στρατηγικής.

Ορισμένες από τις εργασίες αυτές, είναι οι παρακάτω:

  1. Αρχικός έλεγχος ιστοσελίδας & δημιουργία αναλυτικής αναφοράς.
  2. Μελέτη & προσδιορισμός κοινού & περιοχών στόχευσης.
  3. Μελέτη & ανάλυση των ανταγωνιστών.
  4. Βελτιστοποίηση του σχεδιαστικού της ιστοσελίδας ώστε να προσαρμόζεται σωστά με κάθε τύπο οθόνης (πχ: Smartphone, Laptop, PC & Tablet).
  5. Βελτιστοποίηση της πλοήγησης της ιστοσελίδας προκειμένου να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία στους χρήστες.
  6. Δημιουργία & δημοσίευση βελτιστοποιημένου υλικού (κείμενα, εικόνες & γραφικά).
  7. Χρήση σχετικών titles, keywords & descriptions.
  8. Εφαρμογή custom τεχνικών SEO & εργασίες βελτίωσης του κώδικα της ιστοσελίδας (HTML, CSS, PHP & JS).
  9. Χρήση βασικών εσωτερικών εργαλείων SEO.
  10. Χρήση Premium εσωτερικών & εξωτερικών εργαλείων SEO.
  11. Συνεχόμενη παρακολούθηση & ενημέρωση του πελάτη με αναλυτικές αναφορές.

Αν θέλετε και εσείς να βελτιστοποιήσετε σημαντικά τα οργανικά αποτελέσματα της WordPress ιστοσελίδας σας ή του OpenCart eshop σας στο διαδίκτυο, επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά.