Βύσμα USB Laptop

Βύσμα USB

Βύσμα USB Laptop

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία όταν:...

  • Μια ή περισσότερες USB θύρες είναι σπασμένες ή δεν λειτουργούν.
  • Συνδέετε USB συσκευές και δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα.

Μήπως μια ή περισσότερες θύρες USB έχουν σπάσει ή δεν λειτουργούν καθόλου; Μήπως συνδέετε συσκευές USB (όπως USB Flash drives & δίσκους, mouse, webcameras, κλπ) και δεν αναγνωρίζονται από το σύστημα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να αντικαταστήσουμε το βύσμα USB του laptop σας καθώς και όποιο άλλο εξάρτημα (επάνω στη μητρική) απαιτείται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και σταθερή λειτουργία των USB (σε επίπεδο διαύλων, εξαρτημάτων & βυσμάτων) όπου υφίσταται η βλάβη. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, θα πρέπει να ελέγξουμε και να αξιολογήσουμε την όλη κατάσταση ανοίγοντας το laptop σας, καθώς αν έχει δημιουργηθεί αρκετά μεγάλη ζημιά στην μητρική πλακέτα, η επισκευή μπορεί να είναι αδύνατη ή ασύμφορη.

Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;

Η υπηρεσία για την αντικατάσταση ενός βύσματος USB του laptop σας κοστίζει 90,00€ και στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται το άνοιγμα & έλεγχος (προ επισκευής) του laptop, η αξία του νέου USB βύσματος, η εργασία για την αντικατάσταση καθώς και ο έλεγχος (μετά επισκευής). *Σε περίπτωση που απαιτηθούν περαιτέρω ανταλλακτικά όπου ανεβάζουν κι’ άλλο το κόστος, θα σας ενημερώσουμε πρώτα τηλεφωνικώς.

Αν κατά τον αρχικό έλεγχο-άνοιγμα του laptop σας διαπιστωθεί ότι η βλάβη είναι μεγαλύτερη ή/και ασύμφορη (συνήθως λόγω απαίτησης αλλαγής μητρικής ή πλακέτας USB) και επιθυμείτε να μην προχωρήσουμε σε επισκευή, τότε θα χρεωθείτε μόνο 30,00€ για το άνοιγμα και τον έλεγχο που πραγματοποιήσαμε στο laptop σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία;

Συνήθως χρειαζόμαστε 1-5 εργάσιμες ημέρες (εφόσον διατίθεται άμεσα το ανταλλακτικό στην αποθήκη μας) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αντικατάστασης του βύσματος καθώς και ο συνολικός απαραίτητος έλεγχος (μετά επισκευής) προκειμένου να ελέγξουμε ότι λειτουργούν όλα σωστά. Ο χρόνος αυτός είναι ενδεικτικός και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τον φόρτο εργασίας που θα έχουμε. Φυσικά ισχύει (αυστηρώς) σειρά προτεραιότητας με σκοπό να εξυπηρετούνται πάντα όλοι οι πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.