6 Οκτωβρίου 2017 in Τα νέα μας

WordPress Manager σε όλα τα Ελληνικά πακέτα φιλοξενίας!

WordPress Manager σε όλα τα Ελληνικά πακέτα φιλοξενίας!

Η νέα έκδοση του cPanel (version 66) ανακοινώθηκε ως “Stable” και άμεσα εφαρμόστηκε στους Ελληνικούς μας Servers!

Με την αναβάθμιση αυτή προστίθεται (εκτός των άλλων) μια νέα δυνατότητα με ονομασία “WordPress Manager” και η οποία αφορά όλους όσους διαθέτουν ή σχεδιάζουν να αναπτύξουν μια δυναμική ιστοσελίδα σε WordPress. Η νέα αυτή δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα Ελληνικά cPanel Accounts που προσφέρουμε και συγκεκριμένα στο: APPLICATIONS WordPress Manager.

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει και εμείς, έτσι και η cPanel με τη σειρά της, δήλωσε ότι αγαπά και υποστηρίζει το WordPress και ότι το WordPress Manager αποτελεί το πρώτο της βήμα για να παρέχει στους πελάτες της έναν ευκολότερο τρόπο αυτοδιαχείρισης και ενημέρωσης των WordPress ιστοσελίδων τους μέσω του cPanel account τους.

Τι παρέχει όμως αυτή η πρώτη έκδοση του WordPress Manager;

1. Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης ενός Διαχειριστή!

Η διαδικασία επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης για κάποιον διαχειριστή του WordPress site σας, είναι πλέον… παιχνιδάκι! Με 1 μόνο κλικ, μπορείτε να καθορίσετε ένα νέο password για κάθε διαχειριστή, αποφεύγοντας την χειροκίνητη και δύσκολη διαδικασία αλλαγής του κωδικού μέσω του phpMyAdmin.

Επίσης μπορεί να τροποποιηθεί και ο κωδικός του χρήστη-διαχειριστή της βάσης δεδομένων του site σας.

2. Εύκολη εγκατάσταση Αυτόματων Ενημερώσεων!

Οι ενημερώσεις αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία για να διατηρήσετε ένα καλό επίπεδο ασφαλείας στην ιστοσελίδα σας. Αυτός ήταν και ο λόγος όπου όλες οι νέες εγκαταστάσεις WordPress ιστοσελίδων μέσω του WordPress Manager, ρυθμίστηκαν να εφαρμόζουν αυτόματα όλες τις μικρές ενημερώσεις ασφαλείας (Minor Security Updates) από προεπιλογή.

Μέσω του WordPress Manager θα μπορείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο σχετικά με την εγκατάσταση των ενημερώσεων στις WordPress ιστοσελίδες σας, μιας και μέσω του πίνακα διαχείρισης του συγκεκριμένου εργαλείου, μπορείτε να επιλέξετε για τον αν επιθυμείτε να εγκαθίστανται μόνο οι μικρές ενημερώσεις ασφαλείας ή όλες.

Ανάπτυξη Νέων Εργαλείων του cPanel για το WordPress!

Η cPanel ανακοίνωσε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και ότι στο εξής θα εμπλουτίζει συνεχώς το cPanel software της με νέες δυνατότητες, χαρακτηριστικά και εργαλεία σχετικά με το WordPress και τα οποία θα έχουν ως στόχο την καλύτερη διαχείριση των WordPress Ιστοσελίδων από τους κατόχους τους.