Κατασκευή Δικτύων από την CompuStar.gr

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας και θέλετε να φτιάξετε ένα δίκτυο στον χώρο εργασίας σας για να δουλέψετε άνετα και με ασφάλεια;

Στην CompuStar.gr, αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε τον χώρο και τις απαιτήσεις σας με υπευθυνότητα και να υλοποιήσουμε για εσάς ένα δίκτυο το οποίο θα καλύψει πλήρως την εργασία και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Τα βήματα που ακολουθούμε για την Μελέτη-Κατασκευή ενός δικτύου, έχουν ως εξής:

1. Μελέτη και καταγραφή των αναγκών και του γενικού εξοπλισμού που θα χρειαστεί ο πελάτης μας, με ραντεβού στο χώρο του χωρίς χρέωση.

2. Ενημέρωση του πελάτη μας για συγκεκριμένη προσφορά κατασκευής του δικτύου του, η οποία περιλαμβάνει τα υλικά και τα προϊόντα που θα χρειαστεί για να υλοποιηθεί το έργο καθώς και την εργασία των εξειδικευμένων τεχνικών μας.

3. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα προτείνουμε στον πελάτη μας ένα από τα ευέλικτα-προαιρετικά προγράμματα Συμβολαίων Συντήρησης Δικτύων που διαθέτουμε, το οποίο θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του συγκεκριμένου πελάτη μας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την καλή και ομαλή λειτουργία και συντήρηση των δικτύων που υλοποιεί σε πελάτες της, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Αρκεί φυσικά η συντήρηση των δικτύων αυτών, να γίνεται αποκλειστικά από την ίδια, σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάντα σε συμφωνία με τον πελάτη. Έτσι εξασφαλίζεται μικρότερος αριθμός προβλημάτων και γρηγορότερη επίλυση αυτών με μικρότερες χρεώσεις για τον πελάτη.

Συντήρηση Η/Υ για Net Cafe.

Η οικονομικότερη και πιο αξιόπιστη λύση για τον επαγγελματία ιδιοκτήτη Net Cafe, όσον αφορά την συντήρηση και επισκευή Η/Υ του Net Cafe, υπάρχει μόνο από την εταιρία μας.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να εξοικονομίσετε χρόνο από την συντήρηση και την επισκευή των Η/Υ του Net Cafe που έχετε, επικοινωνήστε με την εταιρία μας έτσι ώστε να συζητήσουμε ώς προς τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε μία συγκεκριμένη προσφορά η οποία θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.