Εμπόριο Η/Υ, Περιφερειακών & Αναλωσίμων

Quest XpandΣτην CompuStar.gr, εμπορευόμαστε και παρέχουμε στους πελάτες μας έτοιμα συστήματα Η/Υ Quest (του μεγαλύτερου ομίλου πληροφορικής στην Ελλάδα την Info-Quest Technologies), με την εγγύηση της εταιρίας και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Διαθέτουμε επίσης την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να κατασκευάσουμε “από την αρχή” κομμάτι-κομμάτι τον Η/Υ που επιθυμείτε με σκοπό να καλύψετε όλες τις ανάγκες του γραφείου και της δουλειάς σας.

Για την κατασκευή συστημάτων Η/Υ προτείνουμε πάντα επώνυμα προϊόντα μεγάλων κατασκευαστών (όπως η Microsoft, η Intel, η Gigabyte, η Thermaltake, κλπ) ενώ φροντίζουμε πάντα να ελέγχουμε εξονυχιστικά το κάθε μηχάνημα, τόσο σε hardware όσο και σε software (για προληπτικούς λόγους) προτού το παραδώσουμε στον πελάτη μας.

Εμπόριο Η/Υ, Περιφερειακών & ΑναλωσίμωνΣτο κατάστημά μας καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων πληροφορικής, που συνδυάζουν την άψογη ποιότητα με την πολύ προσιτή τιμή! Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το προϊόν που θέλετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να το βρούμε για εσάς το γρηγορότερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Φροντίζουμε πάντα να γνωρίζουμε τι πουλάμε στους πελάτες μας έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας.

Τέλος, επειδή γνωρίζουμε την ανάγκη για άμεση εξυπηρέτηση και Προμήθεια Αναλωσίμων - Υποστήριξη Γραφείωνυποστήριξη κυρίως των τοπικών επαγγελματιών, εταιριών και γραφείων της πόλης μας, έχουμε την δυνατότητα να σας προμηθεύουμε άμεσα και με συνέπεια τα αναλώσιμα που χρειάζεστε στο γραφείο σας, όχι μόνο στις καλύτερες τιμές αλλά και στους χρόνους που εσείς θα μας ορίσετε. (Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται μόνο για επαγγελματίες στη Χαλκίδα και τις γύρω περιοχές και μόνο σε περίπτωση σύμβασης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2221077396 ή στο e-mail support@compustar.gr, για να ζητήσετε προσφορά).