Κατασκευή Ιστοσελίδων σε WordPress

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδων σε WordPress.

Το WordPress, αποτελεί για εμάς την καλύτερη πλατφόρμα CMS (Content Management System) καθώς αποκτά συνεχώς περισσότερους υποστηρικτές ανά τον κόσμο και βελτιώνεται με ταχύτατους ρυθμούς! Και ενώ παλιότερα το WordPress χρησιμοποιούταν κυρίως για την δημιουργία blogs, σήμερα φαίνεται ότι χρησιμοποιείται από εκατομμύρια επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, τόσο για την δημιουργία επαγγελματικών & αποτελεσματικών ιστοσελίδων για την παρουσίαση των επιχειρήσεων-εταιριών τους, όσο και για e-shops!

Τί ήταν όμως αυτό που “κέρδισε” πραγματικά τον κόσμο ώστε πολλοί να αλλάξουν CMS και να μεταβούν στο WordPress; Η απάντηση είναι πολύ απλή… η Ευκολία και η Αναγνωρισιμότητα του!

Το WordPress είναι πανεύκολο στην χρήση! Αν μπορείτε να εκτελείτε τις βασικές λειτουργίες ενός υπολογιστή καθώς και ενός προγράμματος-κειμενογράφου (πχ Microsoft Word, Open Office Writer,…) τότε σίγουρα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε και μία ιστοσελίδα η οποία είναι κατασκευασμένη σε WordPress.

Το WordPress είναι πλέον μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες CMS στον κόσμο! Πως βοηθάει αυτό την ιστοσελίδα σας; Η τεχνική υποστήριξη από την κοινότητα (Community Technical Support) καθώς και το SEO (Search Engine Optimization) της πλατφόρμας, έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ που θα κάνουν το web site σας να “εκτοξευθεί” και να “ανέβει” πολύ ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, προσφέροντας παράλληλα το βέλτιστο επίπεδο ασφαλείας.

Wordpress - Αναζήτηση νέου Theme

Δωρεάν Themes & Plugins από μια τεράστια κοινότητα που συνεχώς επεκτείνεται! Μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του WordPress θα έχετε την δυνατότητα να αναζητήσετε και να χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν (με μόλις 2-3 κλικ) Themes & Plugins, τροποποιώντας τόσο την γενικότερη-εξωτερική εμφάνιση του site σας, όσο και των λειτουργιών του.

Αλλάξτε τα χρώματα του site σας, τροποποιήστε με drag n drop πλαϊνές μπάρες και μενού, βελτιώστε τις γραμματοσειρές, εγκαταστήστε φόρμες επικοινωνίας και παραγγελιών, ρυθμίστε τα δικαιώματα των χρηστών του blog σας,… γρήγορα και εύκολα!

Με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια επί του WordPress και σε συνδυασμό πάντα με όλα τα κατάλληλα εργαλεία, μέσα & τεχνικές που χρησιμοποιούμε και εφαρμόζουμε για την κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε επαγγελματικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη και προβολή της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου.

Δείτε τα έτοιμα πακέτα που προσφέρουμε και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να προβληθείτε σωστά και αποτελεσματικά!

[divider_top]