Κατασκευή eShop σε OpenCart

opencart-logo-square

Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην Κατασκευή eShop σε OpenCart.

Το OpenCart, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσει μια επιχείρηση να έχει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα και να προβάλλει στο διαδίκτυο τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες της.

Είναι πανεύκολο στην χρήση και “SEO Friendly” με όλες τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, κ.α.), διαθέτει Responsive Design για να είναι συμβατό με τις οθόνες όλων των συσκευών (Η/Υ, Laptop, Tablet, Smartphone), δεν περιορίζει τους διαχειριστές ως προς την ποσότητα ανάρτησης των προϊόντων, διαθέτει προεγκατεστημένες επιλογές τρόπων πληρωμής όπως: 1. Με αντικαταβολή, 2. Μέσω PayPal, 3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, κ.α. καθώς και προεγκατεστημένους τρόπους αποστολής. Διαθέτει επίσης ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής & εξαργύρωσης πόντων, εκπτωτικά κουπόνια & δωροεπιταγές, σύστημα αξιολογήσεων των προϊόντων από τους χρήστες, κοινοποίηση των προϊόντων στα Social Networks, και άλλα πολλά έτσι ώστε να ξεκινήσετε άμεσα και εύκολα το online κατάστημά σας χωρίς περαιτέρω έξοδα σε Plug-ins και φυσικά να μπορείτε να είστε ανταγωνιστικοί στην σύγχρονη εποχή.

Εισάγετε τα προϊόντα σας εύκολα & γρήγορα! Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις διπλανές εικόνες (screenshots), το να αναρτήσετε τα προϊόντα σας στο OpenCart eShop σας είναι κάτι πολύ εύκολο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βασικά πεδία (Όνομα, Περιγραφή, Εικόνα, Τιμή & Κωδικό) για να εισάγετε τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατόν ή να συμπληρώσετε και τα επιπλέον διαθέσιμα εξειδικευμένα πεδία (Περιγραφή Meta Tag, Λέξεις-Κλειδιά, Ετικέτες & SEO URL) ώστε να πετύχετε και τα βέλτιστα αποτελέσματα στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Επίσης μπορείτε να ορίζετε πόντους ανταμοιβής, εκπτώσεις, προσφορές, χαρακτηριστικά, επαναλαμβανόμενες χρεώσεις, κ.α. που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τις πωλήσεις σας!

OpenCart - Πίνακας Ελέγχου

Πάρτε τον έλεγχο μέσα από ένα πανεύκολο περιβάλλον διαχείρισης με λίγα μόνο κλικ! Ο Πίνακας Ελέγχου του OpenCart eShop προσφέρει ευκολία & γρήγορα αποτελέσματα στους διαχειριστές και δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις για την συνολική διαχείρισή του.

Η αρχική σελίδα του Πίνακα Ελέγχου σας αναφέρει άμεσα το σύνολο των παραγγελιών, των πωλήσεων και των πελατών σας, τους online επισκέπτες σε real time, ανάλυση των πωλήσεων με γράφημα (ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα & έτος), πρόσφατη δραστηριότητα των χρηστών, τις 5 πιο πρόσφατες παραγγελίες, κ.α.

Με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια επί του OpenCart και σε συνδυασμό πάντα με όλα τα κατάλληλα εργαλεία, μέσα & τεχνικές που χρησιμοποιούμε και εφαρμόζουμε για την κατασκευή eShop σε OpenCart, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε επαγγελματικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ανάπτυξη και προβολή του online ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας στο +30.2221077396 ή στο support@compustar.gr, για να μας ζητήσετε προσφορά ή δείτε τα έτοιμα OpenCart eShop πακέτα που προσφέρουμε σε περίπτωση που επιθυμείτε να φτιάξετε το eShop σας μόνοι σας!

Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να συνεργαστούμε για να πετύχετε τους στόχους σας.

[divider_top]